Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

18.04.2017

Секрети економії на тренуваннях: як вигідно купити еспандер?

Займатися спортом з максимальною користю можна у будь-яких умовах. Але важливо поставитися до своїх тренувань відповідально та розважливо, адже мова ведеться про стан здоров'я всього організму людини. Для регулярного виконання вправ на всі м'язи тіла необхідно підібрати не тільки комплекс вправ, а ще й спортивне знаряддя, на якому ці навантаження буде зручно виконувати.



Для комплексного навантаження всього тіла з максимальною користю для здоров'я та найбільшою ефективністю для фігури можна виконувати комплекс вправ на шведській стінці, додавши до цього основного навантаження вправи з еспандером. Купити еспандер у клієнтів виробника спортивного знаряддя Ладас є можливість разом зі шведською стінкою. До комплектації багатьох нових моделей тренажера входить додатково ще й таке знаряддя. Користь від тренувань на шведській стінці та з еспандером у комплексі значно вища, ніж за умови виконання вправ одного напрямку. Такий ефект досягається завдяки тому, що різний тип навантажень напружує м'язи по-різному. Завдяки цьому у кілька разів підвищуються продуктивність кожного з видів навантажень. Досягти такого ж підвищення ефективності занять спортом просто більш частими тренуваннями та виконанням більш складних вправ не вдасться.
За допомогою еспандера можна тренувати такі м'язи:
·         спини — дельти, найширші м'язи;
·         плечового пояса;
·         рук — біцепси, трицепси;
·         грудей;
·         черевні — прямі та косі;
·         нижньої частини тіла — сідничні, стегнові, литкові.
Але щоб досягти помітного комплексного результату необхідно правильно підібрати комплекс вправ та дотримуватися правил виконання навантажень з еспандером. По-перше, не можна займатися, не виконавши попередньо розминку. По-друге, не треба надто напружувати м'язи. Дуже важливо прислухатися до власних відчуттів під час тренування, адже заняття з еспандером можуть стати причиною травми — розтягу зв'язок. Навантаження та натяжіння у м'язах має відчуватися, але помірне.

Еспандер стане вигідним придбанням, якщо купувати його разом зі шведською стінкою. В такому випадку ви зможете зекономити та отримати все необхідне для повноцінних знять спортом у домашніх умовах. Залишиться тільки скласти ефективний графік тренувань та підібрати для себе комплекс вправ, адже почати використовувати не тільки еспандер, а й тренажер ви зможете одразу, якщо їх доставка виконується в одне з великих міст країни: Кривий Ріг, Запоріжжя та ін.

5 комментариев:

  1. Бажаєте купити швецьку стінку? Звертайтеся до нас! Ми – це інтернет-магазин торгівельної марки «Ладас». Зі спортивним обладнанням від ТМ «Ладас» ви зможете покращити свою фізичну форму дуже швидко. Ми пропонуємо вам моделі для дорослих, моделі для дітей та універсальні моделі для всієї родини. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє вам вибрати саме те, що потрібно. Якість нашого спортивного обладнання дуже висока. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку в інтер'єр вашої квартири. Ви замовляєте шведську стінку в Дніпропетровську? Замовте її з адресною доставкою, збіркою і установкою!

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «купить шведська стінка спортивне обладнання дитяче»? Ми будемо раді вам допомогти! Наш інтернет-магазин пропонує вашій увазі спортивнее обладнання від ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника. В нас є дуже великий вибір шведських стінок, драбин, турніків, брусів. Лайфхак: замовляйте шведську стінку в нашому інтернет-магазині, і ви отримаєте саме те, що вам потрібно. Вам потрібна шведська стінка для дітей? Будь ласка! Для дорослих? Жодної проблеми! Наше спортивне обладнання славиться відмінною якістю. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати його в інтер'єр вашої квартири. Надійність і безпека при експлуатації гарантується відповідними сертифікатами. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Одесі, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  3. Потрібно «купить щведську стінку»? Тоді вам треба знати, що шведські стінки від ТМ «Ладас» - найкращі! Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір шведських стінок для дорослих, для дітей і для всієї родини. Наше спортивне обладнання виготовляється з високоякісного металу. Воно відповідає найвищим стандартам надійності і безпеки. Його якість підтверджується відповідними сертифікатами. Різноманітна комплектація наших шведських стінок здатна задовольнити будь-який смак. В наявності є моделі для дорослих, для дітей і для всієї родини. Як купити шведську стінку від ТМ «Ладас»? Замовляйте її у нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Якщо ви замовляєте шведську стінку в Херсоні, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  4. Шукаєте «ладас інтернет магазин»? Вітаємо, ви вже його знайшли! ТМ «Ладас» пропонує вам великий вибір шведських стінок від виробника. Купуючи товар без посередників, ви економите гроші! До ваших послуг відмінна якість, стильний сучасний дизайн і різноманітна комплектація спортивного обладнання від ТМ «Ладас». Вибирайте спосіб доставки безкоштовно! Шведська стінка корисна дорослим і дітям! Якщо у вашій квартирі з'явилася шведська стінка ТМ «Ладас», значить, ви завжди у формі! Якщо ви замовляєте нашу шведську стінку в Кривому Розі, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з наступною збіркою і установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  5. Якщо ви шукаєте набори до шведської стінки, робіть замовлення у нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Великий розпродаж шведських стінок ТМ «Ладас» вже почався У нас є для вас дуже різноманітні моделі для дорослих і дітей, а також лімітована колекція моделей для всієї родини. Відмінна якість та стильний сучасний дизайн забезпечують ТМ «Ладас» лідируюче положення на ринку спортивного обладнання. У ряді міст України доступна послуга з адресної доставки спортивного обладнання прямо в квартиру з подальшою збіркою и устновкою нашими висококваліфікованими майстрами. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Заощаджуйте разом з нами!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!