Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Секрети гарної фігури: вправи з еспандером для жінок

Тренування для жінок та чоловіків мають біти різними, адже цілі занять спортом зазвичай у них відрізняються. Для жінок важливіше досягти розтягування м'язів, надбати гнучкості та зробити більш пружною фігуру. А чоловіки ставлять перед собою мету наростити масу м'язів, зробити своє тіло сильнішим та міцнішим.



Такі відмінності зумовлюють необхідність розподіляти навантаження по-різному під час виконання фізичних вправ. Жінкам треба бути обережними з силовими навантаженнями, адже збільшення об'єму м'язів призведе лише до того, що статура стане тільки більш масивною. А це майже завжди не на користь привабливості жіночої фігури. Вправи з еспандером для жінок стануть відмінним способом підтягнути м'язи тіла та покращити свою фігуру.
Приблизний комплекс вправ для жінок, який можна виконувати в домашніх умовах з допомогою еспандера, може бути таким:
1.      Стоячи рівно треба завести за спину руки та тримати за ручки еспандер. Руки треба розводити в боки якомога далі та повертати у вихідне положення. Бажано фіксувати положення рук у крайній точці.
2.      Руки витягують перед собою, тримаючи за обидві ручки еспандер. Треба згинати одну руку в лікті, намагаючись долонею тягнутися до плеча, а іншу опускати вниз та назад. Руки рухаються до плеча та назад по черзі. Виконувати вправу треба без поспіху.
3.      Еспандер треба зафіксувати ногами. Одна ручка утримується однією нога, а друга — іншою. Треба виконувати махи ногами назад по черзі, щоб підтягнути сідниці.
4.      Корпус треба нахилити вперед, середина еспандера на шиї, а ручки зафіксувати ногами. З вихідного положення треба виконувати підйоми корпуса, в результаті чого буде добре качатися прес.
Такий комплекс вправ включає навантаження на основні групи м'язів та дозволяє опрацювати ті зони, які для більшості жінок є найбільш проблемними. Для всіх цих вправ є основні правила виконання. Кожну вправу краще за все виконувати по 12-18 разів по два підходи. Також перед виконанням кожного підходу дуже важливо давати собі можливість відпочити та відновити рівне дихання. Але перерви не мають бути дуже довгими — темп тренування має значення для його ефективності.

Вправи з еспандером можуть біти основою тренування або додатковим навантаженням після занять на тренажері. В останньому випадку найвигіднішим варіантом придбання знаряддя для занять спортом стане купівля нових моделей шведських стінок Ладас, які додатково комплектуються еспандером. Ваш тренажер може бути встановлений професійним майстром у вас вдома, якщо ви замовляєте його в Одесу, Запоріжжя, Київ або інше велике місто країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!