Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

18.04.2017

Це може бути еспандер

Для того, щоб тренування на шведській стінці було максимально ефективним, його бажано доповнювати виконання вправ з додатковим спортивним знаряддям. Це може бути еспандер, ціна якого досить низька, тому дозволити собі його придбання зможе кожен спортсмен. 




До того ж в комплектацію деяких шведських стінок Ладас вже включено еспандер. Таким чином виробник допомагає своїм покупцям одразу отримати все необхідне для повноцінних тренувань і не переплачувати за кожну купівлю. А ще професійний майстер збере для вас тренажер, якщо замовляєте ви його в одне з великих міст країни, в яких виробник надає таку послугу.

5 комментариев:

  1. Цікавлять новини про спорт для дітей? Це дуже добре, але ви не зробите вашу дитину сильнішою та здоровішою саме словами. Треба діяти! Найкращий спосіб забезпечити регулярне фізичне навантаження - придбати спортивний куточок на основі шведської стінки від ТМ «Ладас». Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір спортивного обладнання з високоякісного металу. Шведські стінки від ТМ «Ладас» – це відмінна якість, надійність і безпечність при експлуатації, різноманітна комплектація і стильний сучасний дизайн. Замовляйте шведські стінки, турніки і бруси від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз! Хочете доставку безкоштовно? Звертайтеся до оператора під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Харкові, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «папка все про спорт всі види спорту для дітей»? Така папка, звісно, дуже корисна річ, але ви не зробите свою дитину сильнішою та здоровішою за допомогою папки. Це можна зробити за допомогою шведської стінки від ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання. Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз – і ми надійшлемо вам її дуже швидко. Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір дитячих спортивних комплексів на основі шведської стінки з різноманітним навісним обладнанням. Наша продукція - відмінної якості. Вона надійна і безпечна в експлуатації, що підтверджується відповідними сертифікатами. А ще наші шівдські стінки здатні прикрасити інтер'єр завдяки своєму привабливому стильному дизайну. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Запоріжжі, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  3. Що робити, коли потрібні «поради дытям який не любить спорт»? Ні, не поради їм потрібні, а спортивний комплекс на основі шведської стінки від ТМ «Ладас», який ви можете швидко та зручно замовити у нашому інтернет-магазині. Навісне обладнання для шведської стінки у нас дуже різноманітне - турнік, бруси, лавка для преса, мотузяна драбинка, кільця гімнастичні, канат. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» відрізняється високою якістю, великою різноманітністю моделей і сучасним стильним дизайном. Воно зручне і практичне. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами якості. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати його в будь-який інтер'єр. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Львові, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  4. Цікавить «правильне харчування дитини спортсмена»? Правильне харчування – це дуже важливо, але якісне спортивне обладнання важливе теж! ТМ «Ладас» має чудовий вибір спортивного обладнання для дорослих і дітей – спортивні комплекси на основі шведської стінки, турніки, бруси та інше. Різноманітна комплектація наших шведських стінок здатна задовольнити будь-який смак. Вони відповідають всім необхідним стандартам якості, що підтверджується відповідними сертифікатами. Привабливий стильний дизайн наших шведських стінок дозволяє легко вписати їх в інтер'єр вашої квартири. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час замовлення. У ряді міст України доступна послуга з адресної доставки спортивного обладнання ТМ «Ладас» прямо в квартиру з подальшою збіркою и установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  5. Ви шукаєте «розповить про спортну сыстену»? Шукайте-шукайте, може, щось знайдете. А якщо ні, не сумуйте, а краще замовте спортивний комплекс на основі шведської стінки від ТМ «Ладас» – відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання. У нашому інтернет-магазині є широкий вибір шведських стінок для дорослих, для дітей і для всієї родини. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, різноманітна комплектація і привабливий стильний дизайн, завдяки якому наші шведські стінки чудово вписуються в будь-який інтер'єр. При замовленні вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте наше спортивне обладнання в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо квартиру з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами. Робіть замовлення зараз і тільки зараз!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!