Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Секрет успішних тренувань: найкращі вправи з еспандером

Тренування з еспандером надають можливість розвинути м'язи всього тіла. Крім того, регулярне виконання вправ з цим знаряддям дозволить покращити поставу, гнучкість, надати м'язам силу та збільшити їх масу. Вправи з еспандером дозволять зменшити вагу, отримати струнке тіло.


Головне правила виконання вправ з еспандером — це регулярність. Це знаряддя створює особливе навантаження, адже максимальна напруга м'язів зберігається під час найбільшого скорочення. Виконання вправ з еспандером — це дуже ефективне тренування. Заняття з цим знаряддям можуть бути основним тренуванням, а можуть доповнювати заняття спортом на шведській стінці. Організувати комплексне тренування на компактному та функціональному силовому спортивному інвентарі та доповнити його заняттями з еспандером допоможе компанія Ладас, яка випускає нову серію моделей тренажерів — шведські стінки з еспандером.
Найпопулярнішими та ефективними вправами з еспандерами для всього тіла можуть бути:
1.      Скручування. Еспандер треба зафіксувати на достатньо високому рівні. Ручки треба тримати нейтральним хватом (долоні розвернуті одна до одної). Треба зробити декілька кроків назад від зафіксованого еспандера та стати навколішки. Треба нахилятися вперед, тягнутися ліктями до колін.
2.      Повороти вбік. Еспандер треба зафіксувати на рівні грудей та взяти вільний край обома руками. Разом з видихом треба розвернути корпус у протилежний від зафіксованого еспандера бік, лікті при цьому мають бути трохи зігнутими. Після виконання необхідної кількості повторів треба розвернутися іншим боком до стіни та виконати ту саму вправу, але на м'язи іншого боку.
3.      Згинання рук. Виконувати цю вправу можна у різних варіантах. Еспандер може біти зафіксований на рівні грудей, а обидві руки будить виконувати тягу до грудей. Інший варіант — зафіксувати еспандер у нижньому положенні. Згинати руки можна одночасно або по черзі.
4.      Зведення однієї руки. Еспандер фіксується на рівні грудей. Стати треба боком до нього, а однією рукою взяти ручку знаряддя на тому же рівні. Треба заводити руку вперед перед собою та відводити в бік у вихідне положення.

Замовити нову шведську стінку від Ладас з еспандером ви можете прямо зараз. Цей тренажер для вас встановить майстер від виробника, якщо ви замовляєте його у Київ, Львів, Запоріжжя, Кривий Ріг або інше велике місто.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!