Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

шведська стінка від виробника: Україна











У вашій домашній спортивній залі може з'явитися шведська стінка від виробника: Україна має власного у цій сфері. Компанія Ладас пропонує зручне та функціональне спортивне обладнання, тренування на якому дозволять підтримувати себе в гарній фізичній формі. Ви можете замовити тренажер з такою комплектацією, яка буде для вас найкращим варіантом. Обирати модель варто з огляду на її функціональні можливості, щоб розуміти, які вправи ви зможете виконувати. Просто зараз ви можете обрати зручний для себе тренажер та зробити замовлення на нього онлайн або телефоном. Додатково дізнайтесь на сайті виробника або в консультанта, чи надається у вашому місті послуга встановлення майстром.

3 комментария:

  1. Якщо ви зайшли сюди за запитом «куплю дитячий інвентар до швецькоі стінки», інтернет-магазин ТМ «Ладас» цілком до ваших послуг! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір дитячих шведських стінок на всі смаки! Наше спортивне обладнання славиться різноманітністю комплектації і високою якістю. А стильний сучасний дизайн робить його просто чарівним! Виберіть будь-яку дитячу модель від ТМ «Ладас» і робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Всі наші шведські стінки виготовлені з високоякісного металу. У комплектацію також входить додаткове навісне обладнання – турнік, бруси, канат, гімнастичні кільця, мотузкові сходи, гойдалка. Наше спортивне обладнання надійно і безпечно в експлуатації, що підтверджується відповідними сертифікатами.

    ОтветитьУдалить
  2. Якщо ви зайшли сюди за запитом «куплю швецька стінка Чемпіон», ми будемо раді вам допомогти! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання для дорослих та дітей, пропонує вашій увазі багато різноманітних моделей, і «Чемпіон» - це тільки одна з них! У нас є для вас спортивні комплекси на основі шведської стінки для дорослих і дітей, а також лімітована колекція універсальних моделей для всієї родини. Наші шведські стінки – це відмінна якість, надійність і безпеку при експлуатації, різноманітна комплектація і стильний сучасний дизайн. Шведська стінка «Чемпіон» від ТМ «Ладас» - це гарний подарунок до дня народження і не тільки. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Запоріжжі, для вас доступна послуга з її адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Бажаєте кімнатний турнік купити? Ознайомтеся з асортиментом спортивного обладнання від ТМ «Ладас» у нашому інтернет-магазині! Великий розпродаж йде повним ходом! Ми пропонуємо нашим покупцям спортивні комплекси на основі шведської стінки для дорослих та дітей, а також кімнатні турніки та бруси. Продукція ТМ «Ладас» - це відмінна якість, різноманітна комплектація та стильний сучасний дизайн. Кімнатний турнік від ТМ «Ладас» буде надійно служити вам довгі роки. Якість нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання від ТМ «Ладас» в Миколаїві, для вас доступна послуга з його адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!