Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Секрети ефективних тренувань: для яких вправ підійде еспандер для рук?

Накачати руки швидко та ефективно можна шляхом виконання різноманітних вправ. Краще за все об'єднувати різні типи навантажень та тренування за допомогою різного спортивного обладнання. Високу ефективність дають вправи на турніку та брусах, а доповнювати їх краще за все тренування з еспандером.

Відмінний результат тренувань, який забезпечує еспандер для рук пов'язаний з тим, що навантаження під час виконання вправ з цим інвентарем розподіляється досить незвичайно. Воно зберігається навіть у момент найбільшого скорочення м'язових волокон, в той час як при виконанні вправ з гантелями, на турніку чи брусах у момент максимального скорочення навантаження на м'язи вже не створюється. Це забезпечує максимальну ефективність від вправ з еспандером.
Тренувати руки можна кистьовим еспандером або стрічковим. У першому випадку зміцниться сила хвату, що стане дуже корисним для виконання вправ на іншому спортивному знарядді. Але комплексне тренування рук можна провести тільки зі стрічковим еспандером. Зразок комплексу вправ для тренування рук еспандером може бути таким:
1.      Згинання рук. Еспандер необхідно зафіксувати. Для цього на нього можна просто наступити або закріпити один кінець гумової стрічки на одній з нижніх поперечин шведської стінки. В першому випадку виконувати вправу можна буде обома руками одразу, а в іншому — тільки по черзі. У вихідному положенні долоні треба розвернути вперед, а лікті злегка зігнути. Треба згинати руки так, щоб кулаки дотягувались до грудей. Необхідно виконати 4-8 повторів.
2.      Розведення рук в сторони. Еспандер зафіксований так само, як і при виконанні першої вправи. У вихідному положенні долоні розвернуті до тіла, лікті трохи зігнуті. Руки треба розводити в сторони, зберігаючи лікті трохи зігнутими. Для спортсменів з лордозом треба трохи нахилитися вперед під час виконання вправи — це зніме зайве навантаження з поперекового відділу хребта. Виконати треба 4-8 повторів.
3.      «Лижник». Утримуючи ручки еспандера треба по черзі відводити одну руку вперед, а іншу — назад. Виконати 8 повторів.
4.      Розгинання руки за спиною. Один кінець еспандера зафіксований, інший треба тримати за головою, зігнувши руку. Вся стрічка має бути за спиною. Руку треба випрямляти, підіймаючи над головою і розтягуючи стрічку. Виконати кожною рукою по 8 раз.

Можливість тренуватися з еспандером буде в вас, якщо ви придбаєте шведську стінку Ладас. Деякі нові моделі передбачають це додаткове обладнання у своїй комплектації. Також ви зможете скористатися послугами встановлення від майстра, якого надає виробник, якщо замовляєте тренажер в одне з великих міст країни, наприклад, у Харків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!