Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

22.04.2017

шведські стінки для дітей

Шукаєте шведські стінки для дітей? Замовте дитячу шведську стінку від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз, наш інтернет-магазин спортивного обладнання до ваших послуг! У нас ви знайдете багато моделей для дітей і для всієї родини. Наші шведські стінки славляться своєю якістю. Додаткове навісне обладнання перетворює їх на цілі спортивні комплекси, за допомогою яких можна підтримувати відмінну спортивну форму, не виходячи з дому. Стильний сучасний дизайн радує око. Оформляючи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно, це заощадить ваші гроші. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання ТМ «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.





3 комментария:

  1. Цікавить «шведська стінкв на вулицю ціни»? Ознайомтеся з асортиментом нашого інтернет-магазину. Великий літній розпродаж вже почався! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вашій увазі широкий асортимент шведських стінок. В наявності є моделі для дорослих, моделі для дітей і лімітована колекція універсальних моделей для всієї родини. Відмінна якість нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Привабливий стильний дизайн радує око. Різноманітна комплектація дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Ви ще не зробили замовлення? Наші шведські стінки чекають на вас! Спасибі за увагу до нашого інтернет-магазину!

    ОтветитьУдалить
  2. Цікавлять «шведські стінки до 150 кг»? Ми можемо вам допомогти. Зверніть увагу на шведську стінку «Атлант» від ТМ «Ладас». Просто зробіть замовлення в нашому інтернет-магазині, і ми надішлемо вам шведську стінку у будь-який населений пункт України. А якщо ви замовляєте спортивне обладнання в Одесі, для вас доступна послуга з адресної доставки шведської стінки прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Це дуже зручно: не потрібно возитися зі складанням та встановленням самостійно, а можна прямо відразу займатися на новому спортивному комплексі на основі шведської стінки. Бруси, турнік, лавка для прокачування преса – ось далеко не повний перелік додаткового навісного обладнання, яким оснащені наші моделі. Робіть замовлення зараз і прямо зараз!

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо ви хочете придбати «шведські стінкі», звертайтеся в наш інтернет-магазин. У нас ви можете придбати шведську стінку від виробника відмінної якості і за розумною ціною! Для дорослих, для дітей і для всієї сім'ї – всі мислимі моделі! ТМ «Ладас» - це стильні шведські стінки з високоякісного металу з різним навісним обладнанням. Якість і дизайн просто супер. Доставка по всій Україні. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно! Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Увага, розпродаж почався! Не пропустіть свій шанс!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!