Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Як виконувати вправи на шведській стінці для дорослих?

Заняття спортом можуть бути різноманітними та ефективними. І досягти значних результатів можна навіть у домашніх умовах, але для цього необхідно забезпечити собі простійний доступ до тренувального знаряддя. Відмінним тренажером для комплексних тренувань у домашніх умовах стане шведська стінка. Її можна встановити навіть у невеликій квартирі. Сучасні моделі подібних тренажерів включають все необхідне знаряддя для виконання комплексу вправ для всіх м'язів тіла.


Займатися спортом на шведській стінці можна незалежно від віку, фізичного стану, спортивної підготовки. Для дітей та дорослих може бути підібрано комплекс вправ, який найкращим чином буде відповідати індивідуальним потребам. На тренажері можна буде виконувати вправи на всі м'язи тіла, проводити попередньо розминку перед тренуванням, а після виконання основних навантажень — розтяжку.
Найбільш ефективні вправи на шведській стінці для дорослих включено у наступний комплекс:
1.      Підтягування. У комплектацію більшості сучасних тренажерів на базі шведської стінки входить турнік. На ньому можна ефективно качати спину, руки, шию, плечі. Для найбільшої зручності виконання вправ турнік оснащено зручними ручками. На знарядді можна зайняти зручне положення та виконувати підтягування різними хватами. Якщо ж турніка в комплектації шведської стінки нема, то можна підтягуватися навіть на одній з її верхніх поперечин.
2.      Віджимання. Ще одним знаряддям, яке часто входить до комплектації подібних тренажерів, є бруси. Віджимання від них стануть відмінним способом розвинути м'язи грудей та рук.
3.      Махи ногами для преса. Качати прес на шведській стінці можна дуже ефективно. Найкращою вправою для цього стануть підйоми ніг у положенні вису на поперечині або турніку. Ноги необхідно підіймати до того рівня, коли вони будуть паралельні підлозі. Треба намагатися утримувати коліна прямим та правильно розподіляти навантаження — напружуватися має прес, а не стегна або сідниці.
4.      Махи ногами назад. Для зміцнення сідниць можна стоячи перед стінкою відводити по черзі ноги назад.
5.      Глибокі присідання. Необхідно стати на одну з нижніх поперечин та присідати так, щоб таз опускався нижче стоп.

Якщо в вас буде шведська стінка, виконувати вправи на всі м'язи тіла ви зможете у будь-який зручний для вас час. Прямо зараз ви можете замовити тренажер Ладас для дому. Якщо доставка його буде виконуватись в одне з великих міст країни, то для вас буде виконаний його монтаж професійним майстром від виробника. Скористатися цим можуть покупці зі Львова, Запоріжжя, Кривого Рога.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!