Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Як обирати дитячі шведські стінки?

Для облаштування спортивного куточка для дитини кращим обладнанням стане шведська стінка. Це пояснюється численними перевагами спортивного інвентарю. По-перше, починати тренуватися на шведській стінці можна з самого раннього віку. По-друге, тренажер має досить просту конструкцію, але може використовуватися дуже різноманітно. По-третє, при дотриманні правил техніки безпеки заняття на шведській стінці не призведуть до травм.


Цілковиту безпечність та високу ефективність домашніх тренувань можна отримати, якщо правильно підібрати спортивне обладнання. Дитячі шведські стінки у широкому асортименті пропонує український виробник Ладас. Компанія займає позиції лідера на вітчизняному спортивному ринку. Обрати тренажер від цього виробника можуть професійні спортсмени, аматори різного рівня, батьки, які хочуть обрати для дитини найкращий варіант тренажера.
Шведські стінки для дітей рекомендовано обирати за такими факторами:
1.      Матеріал виготовлення. Для дітей частіше обирають деревину, але вона обов'язково має бути добре відшліфованою, щоб не спричиняти занози. Також дозволяється використовувати для виготовлення спортивного обладнання (і для дітей, і для дорослих) лише деревину твердих порід. Якщо ж вирішено придбати все-таки металеве обладнання, то на поперечинах мають бути передбачені накладки, адже сам метал часто ковзає.
2.      Наявність додаткового оздоблення. Тренуватися дитина зможе і на самій шведській стінці, але більш різноманітними її фізичні вправи будуть, якщо до комплектації тренажера входить додаткове знаряддя для виконання елементів гімнастики — кільця, канат, мотузкова драбина.
3.      Безпечність конструкції. Виробник має надавати не тільки гарантію на тренажер не менше ніж на рік, а й документацію, яка підтверджує його відповідність стандартам якості.
Всі дитячі шведські стінки від Ладас виготовляються з надійних та безпечних матеріалів. Кожна модель має свої особливості, тому підібрати оптимальний варіант собі по кишені та з необхідною комплектацією.

В будь-які квартирі можна буде знайти місце для встановлення шведської стінки, адже цей тренажер дуже компактний та зручний. Додатково для вас може бути виконаний його монтаж кваліфікований майстром, якщо ви замовляєте шведську стінку в Кривий Ріг, Харків, Запоріжжя або інше велике місто.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!