Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

22.04.2017

шведська стенка

Цікавить шведська стенка? ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі шведські стінки, а також широкий вибір іншого спортивного обладнання для дорослих і дітей. Купуючи спортивне обладнання безпосередньо у виробника, ви економите свої гроші. Наші шведські стінки виготовлені з високоякісного металу, надійні і безпечні при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко інтегрувати їх в будь-який інтер'єр. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» прослужить вам довгі роки. При замовленні вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими майстрами. 






5 комментариев:

  1. Що би не писали автори про розвиток гнучкості у дітей, шведська стінка від ТМ «Ладас» - гарне рішення проблеми! Як придбати дитячу шведську стінку «Ладас»? Це дуже просто – потрібно лише зробити замовлення в нашому інтернет-магазині. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі спортивне обладнання з високоякісного металу для дорослих та малюків. Дитячі моделі наших шведських стінок мають різноманітну комплектацію, стильний дизайн і яскраву колірну гаму, яка підвищує настрій дітям і дорослим. Замовляйте дитячу шведську стінку від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз! Потрібна доставка безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Дніпропетровську, для вас доступна послуга з її адресної доставки та подальшої збірки та установки нашими майстрами. Дякуємо за увагу до нашого інтернет-магазину!

    ОтветитьУдалить
  2. Вас цікавлять види навантаження в спорті? Завітайте до нашого інтернет-магазину! Ми пропонуємо вашій увазі дуже гарні та зовсім недорогі моделі шведських стінок з додатковим навісним обладнанням – турником, брусами, лавкою для пресу та ін. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, стильний сучасний дизайн та різноманітна комплектація. Будьте завжди у формі! Замовляйте шведські стінки від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз! Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання від ТМ «Ладас» в Харкові, для вас доступна послуга з його адресної доставки та подальшої збірки та установки нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  3. Цікавлять виробники шведських стінок? ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник шведських стінок для дорослих та малюків. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати новеньку шведську стіночку від ТМ «Ладас» зовсім недорого. Придбати шведську стінку сприяє фізичному вихованню дитини набагато краще, ніж нудні моралі про те, як корисно займатись спортом. Спортивні комплекси на основі шведської стінки від ТМ «Ладас» не залишать байдужою нікого. Вони красиві, яскраві, зручні та практичні. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість плюс різноманітна комплектація на любий смак. Наші шведські стінки відповідають найвищим стандартам надійності та безпечності. Вони чудово вписуються в будь-який інтер'єр завдяки стильному сучасному дизайну. Як отримати доставку безкоштовно? Запитайте про це оператора, коли будете оформлювати замовлення.

    ОтветитьУдалить
  4. Потрібна «гимнастична стінка»? Робіть замовлення зараз та тільки зараз в інтернет-магазині ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання! Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір моделей для дорослих, для дітей та універсальних моделей для всієї родини. У нас є прості і зовсім недорогі шведські стінки, але є і дуже наворочені. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» відрізняється високою якістю, дуже різноманітною комплектацією та стильним сучасним дизайном. Його надійність і безпечність підтверджується відповідними сертифікатами. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Києві, для вас доступна послуга з її адресної доставки і подальшої збірки та установки нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  5. Шукаєте «груша боксерська купити олх»? «Ладас» завжди радий допомогти! У нашому інтернет-магазині ви можете придбати боксерську грушу та багато іншого спортивного обладнання. Наші шведські стінки – це недорого, якісно, зручно і практично. Ми маємо моделі для дорослих, для дітей, а також універсальні моделі для всієї родини. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» виготовлено з високоякісного металу. Воно надійно і безпечно при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку від ТМ «Ладас» в інтер'єр квартири. Різноманітна комплектація дозволяє вибрати саме те, що вам потрібно. Навісне обладнання для шведської стінки можна також придбати додатково, у тому числі боксерську грушу. Робіть замовлення зараз і тільки зараз!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!