Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Лайфхак для укріплення м'язів: еспандер для ніг

Зробити тренування максимально ефективним допоможе допоміжне знаряддя — еспандер. У нових моделях тренажерів Ладас передбачена розширена комплектація, яка включає цей елемент. Еспандер для ніг стане відмінним способом схуднути. Стрункі ноги з міцними м'язами стануть результатом регулярних тренувань з еспандером. Комплекс вправ на шведській стінці з додатковим тренуванням з еспандером дозволить розвинути гнучкість, підвищити силу м'язів, надати тілу пружності та підтягнутості.


Гумовий еспандер принесе м'язам ніг найбільшу користь, адже виконання вправ з таким знаряддям стане надає найбільш корисне навантаження. При своїй простоті еспандер достатньо важкий для новачків елемент, адже тренування з ним вимагають певної сили та витривалості. При виконанні вправ з цим знаряддям найсильніше скорочення м'язів спостерігається у момент найбільшої напруги. У більшості вправ у той момент, коли рух людини досягає крайньої точки амплітуди вправи, м'язи вже розслабляються та відпочивають. А з еспандером досягається максимальна ефективність фізичних тренувань.
Еспандер для ніг можна використовувати для виконання таких вправ:
1.      Жим ногами лежачи на спині. Виконання вправи передбачає розтягування еспандера із застосуванням сили м'язів ніг. Можна утримувати еспандер руками. В цьому разі вправа буде комплексною. Але якщо хочеться створити максимально сильне навантаження саме на ноги, то бажано зафіксувати на якійсь опорі еспандер.
2.      Розтяжка. Еспандер відмінно допомагає зміцнити та розтягнути м'язи внутрішньої сторони стегон. Для цього необхідно виконувати махи ногами в сторони з гумовим еспандером між ніг.
3.      Махи ногами назад. Цю вправу зручніше за все виконувати саме перед шведською стінкою. Для цього необхідно закріпити еспандер на поперечині одним краєм, а іншим — на нозі. Тримаючись за шведську стінку для збереження рівноваги треба виконувати махи ногами назад. Ця вправа допомагає тримати в тонусі м'язи сідниці, стегон, литок.
Дуже важливо тренуватися з еспандером правильно. Якщо не дотримуватися техніки безпеки, можна отримати розтяг м'язів, тому безпечність — перш за все.

Отримати можливість займатися з еспандером і виконувати додаткові вправи до загального комплексу ви зможете, якщо замовите нові моделі шведських стінок Ладас з цим знаряддям у комплектації. Додатково для вас буде виконано монтаж тренажера професійним майстром, якщо ви замовляєте його у Київ, Одесу, Харків або інше з великих міст країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!