Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

28.04.2017

Секрети успіху тренувань: які види навантаження в спорті можна виконувати на шведській стінці



Все більше спортсменів серед професіоналів та аматорів обирають для своїх тренувань шведські стінки. Їх можна використовувати для виконання вправ майже на всі групи м'язів тіла. До того ж цей тренажер компактний та зручний, тому для встановлення у домашній спортивній залі він підходить ідеально.
Але необхідно враховувати, які вправи можуть виконуватись на цьому обладнанні перед тим, як придбати його для себе. За фізіологічною реакцією організму на тренування різне навантаження в спорті можна розділити на такі види:
·         силові;
·         швидкісно-силові;
·         робота на витривалість.
І на шведській стінці можна виконувати вправи зі всіма такими типами навантаження. Варто тільки обрати правильну техніку виконання вправ. Наприклад, віджимання від брусів, які включено у комплектацію майже кожної шведської стінки, можна виконувати з різними амплітудою та темпом. Якщо під час виконання віджимань опускатися максимально глибоко та намагатися виконувати всі рухи повільно, але без ривків, то навантаження буде силовим. Вправа сприятиме нарощуванню м'язової маси та збільшенню сили тіла. Але якщо зменшити амплітуду та рухатись досить швидко, то вправа буде на витривалість.
Тобто шведська стінка дозволяє виконувати будь-які види навантаження в спорті. Використовувати її зможуть дорослі та діти. Для використання в домашніх умовах шведська стінка стане найкращим обладнанням. Ви зможете варіювати типи фізичного навантаження, щоб зробити свої заняття спортом максимально ефективними. Результат занять спортом, якщо ви будете тренуватися на шведській стінці регулярно, вас може здивувати. Вже через кілька тижнів ваша фігура та стан здоров'я стануть близькими до ідеальних.
Просто зараз ви можете обрати найкращу для себе модель шведської стінки з асортименту Ладас. Вибору своїх клієнтів вітчизняний виробник представляє декілька лінійок тренажерів, кожна з яких має свої особливості та відмінні якості.

Найбільш зручним придбання тренажера від Ладас стане для покупців з великих міст. Ця категорія клієнтів може скористатися такою перевагою, як встановлення тренажера майстром від компанії. Завдяки такій пропозиції можна зекономити власний час та сили, та отримати можливість почати тренуватися на шведській стінці одразу після її доставки.

3 комментария:

  1. Цікавить «шведська стінка одиссея»? ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір шведських стінок для дорослих та дітей. Серед них є і шведська стінка «Одисей». Купуючи спортивне обладнання безпосередньо у виробника, ви економите свої гроші. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити шведські стінки відмінної якості для дорослих та дітей. Вони виготовлені з високоякісного металу, надійні та безпечні при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко інтегрувати їх у будь-який інтер'єр. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» прослужить вам довгі роки. При замовленні вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку «Одисей» від ТМ «Ладас» у Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру в квартиру з подальшою збіркою та установкою нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  2. Якщо вас цікавить «шведська стінка одісей», звертайтеся до нашого інтернет-магазину! До ваших послуг широкий асортимент шведських стінок і домашніх спортивних куточків, турніків і брусів від виробника, шведська стінка «Одисей» у тому числі. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір дитячих та дорослих моделей з найрізноманітнішою комплектацією. Купуючи без посередників, ви економите свої гроші! Наші шведські стінки – це відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів і привабливий стильний дизайн, який легко впишеться до вашого інтер'єру. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» люблять діти і дорослі! Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» в Одесі, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшою збіркою та установкою нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Шукаєте «шведська стінка одіссей»? Знайти її у нашому інтернет-магазині дуже просто! ТМ «Ладас» – відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Ми пропонуємо вашій увазі великий вибір шведських стінок відмінної якості. Широкий асортимент спортивного обладнання для дому за розумною ціною від ТМ «Ладас» - цілком до ваших послуг! Привабливий стильний дизайн, різноманітна комплектація, наявність всіх необхідних сертифікатів – ось переваги нашої продукції. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання ТМ «Ладас» в Запоріжжі, для вас доступна послуга з його адресній доставці прямо в квартиру з подальшою збіркою та установкою нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!