Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

18.04.2017

Як підбирати вправи на шведській стінці дітям?

Спортивні тренування у домашніх умовах або на спортивному майданчику принесуть користь дитині тільки в тому випадку, якщо підібрати корисні для неї навантаження. По-перше, необхідно обрати спортивний інвентар, на якому дитині буде тренуватися безпечно та просто. Один з універсальних варіантів — шведська стінка. Їх встановлюють у спортивних залах дитячих садків та шкіл саме зважаючи на їх широкі можливості. По-друге, правильно підібрані вправи на шведській стінці тренують майже всі групи м'язів тіла дитини та забезпечують комплексний результат тренувань. На тренажері можна розвивати гнучкість та спритність, зміцнювати м'язи та покращувати стан опорно-рухового апарату загалом.








Підбирати вправи на шведській стінці дітям краще довірити педіатру. Принаймні проконсультуватися зі спеціалістом треба обов'язково, адже потреби дитини дуже відрізняються від корисних для дорослого навантажень. До кожного малюка треба шукати індивідуальний підхід і враховувати особливості його організму та стану здоров'я.
Крім того, є кілька універсальних правил, яких обов'язково треба дотримуватися:
1.      Кожне тренування має починатися з розминки. Вправи для розігріву м'язів та суглобів необхідно ставити на початку основного комплексу навантажень.
2.      Займатися спортом дитина має під наглядом дорослих. Також перед початком тренувань важливо провести з дитиною інструктаж щодо техніки безпеки спортивних занять.
3.      Не можна перенавантажувати дитину. Краще проводити коротке тренування щодня, ніж займатися спортом нерегулярно, але при цьому виконувати дуже насичений комплекс вправ.
4.      Обов'язково треба продумувати план тренування заздалегідь. В такому випадку заняття спортом буде організованим, не виникатиме якихось пауз під час тренування, коли дитина відволікатиметься.
Для кожного малюка найбільш корисними та цікавими будуть свої вправи, але під час тренування на шведській стінці варто спробувати виконувати з дитиною підтягування, глибокі присідання, махи ногами. Також велику користь принесе виконання найпростіших гімнастичних елементів на навісному знарядді, яке входить до комплектації шведських стінок Ладас для дітей.

Просто зараз ви можете оформити замовлення на спортивне знаряддя для свого малюка. І якщо його доставка буде виконуватися по одному з великих міст країни, то зібрати тренажер для вас зможе кваліфікований майстер. Послуга доступна у Києві, Львові, Харкові та ін.

5 комментариев:

  1. Хочете купити дитячу шведську стінку? Перед початком навчального року це саме те, що треба! Подбайте про здоров'я своєї дитини, тоді й з навчанням не буде ніяких проблем. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі великий вибір шведських стінок для дітей від двох років. Лайфхак: купуючи спортивне обладнання безпосередньо у виробника, ви економите свої гроші. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити моделі для дорослих, моделі для дітей і універсальні моделі для всієї родини. Наші шведські стінки виготовлені з високоякісного металу. Вони надійні і безпечні при експлуатації. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» прослужить вам довгі роки. З При замовленні вибирайте спосіб доставки безкоштовно – ще один спосіб економити з ТМ «Ладас».

    ОтветитьУдалить
  2. Якщо вам потрібно «купити професійний турнік вес 150кг», замовте його в інтернет-магазині ТМ «Ладас»! Ми пропонуємо вашій увазі великий вибір спортивного обладнання, у тому числі спортивний комплекс на основі шведської стінки «Атлант» з особливо міцної труби підсиленого перерізу, який витримує атлетів з вагою до 150 кг. ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання для дорослих і дітей. Відмінна якість, привабливий стильний дизайн, наявність всіх необхідних сертифікатів – ось переваги нашої продукції. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» у Дніпропетровську, для вас доступна послуга з її доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Замовляйте спортивний комплекс «Атлант» зараз і тільки зараз!

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо вам треба «купити спорт снаряддя для фізкультури», ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину. Великий розпродаж шведських стінок, турніків та брусів вже почався! Серед наших численних моделей знайдуться шведські стінки на будь-який смак. Всіх їх поєднує відмінна якість, різноманітна комплектація, привабливий стильний дизайн і наявність всіх необхідних сертифікатів, які підтверджують їх надійність і безпечність при експлуатації. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Кривому Розі, для вас доступна послуга доставки прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!

    ОтветитьУдалить
  4. Якщо ви хочете «купити стінку атлант», не гайте часу, робіть замовлення у нашому інтернет-магазині зараз та тільки зараз! Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір моделей від ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання. Наші шведські стінки – це різноманітна комплектація, відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів і сучасний стильний дизайн, який прикрасить ваш інтер'єр. «Атлант» - це особливо міцна модель, яка виготовлена з труби підсиленого перерізу і може використовуватися для тренування атлетів з вагою до 150 кг. До комплектації входить шведська стінка, турнік, бруси та лавка для прокачування пресу. Якщо ви замовляєте у Запоріжжі, для вас доступна послуга з адресної доставки шведської стінки прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  5. Потрібно купити шведську стінку? Ласкаво просимо до нашого інтернет-магизину! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі безліч різноманітних моделей: для дорослих, для дітей і для всієї родини. Додаткове навісне обладнання перетворює звичайну шведську стінку на цілий спортивний комплекс, за допомогою якого ви можете підтримувати хорошу спортивну форму, не виходячи з дому. Надійність та безпечність нашої продукції підтверджується відповідними сертифікатами. Оформляючи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно, це заощадить ваші гроші. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання ТМ «Ладас» в Миколаєві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!