Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Секрети безпечних тренувань: купити шведську стінку б/у або нову?

Тренування в домашніх умовах будуть максимально ефективними в тому випадку, якщо для цього буде передбачене спортивне обладнання. Встановивши вдома тренажер, ви зможете виконувати різноманітні вправи на всі групи м'язів. Обрати шведську стінку можна навіть при невеликому бюджеті. І не варто відмовлятися від якості та надійності, щоб зекономити. Нове спортивне обладнання від виробника можна придбати за доступними цінами.


Якщо вам здається, що купити шведську стінку б/у — це більш розумний та вигідний варіант, то вам варто враховувати певні недоліки такого придбання:
·         відсутність будь-яких гарантій — навіть якщо тренажер зламається в той же день, ви навряд чи зможете розраховувати на його заміну або повернення грошей;
·         неможливість перевірити, чи дотримувався попередній власник техніки безпеки та правил монтажу тренажера;
·         велика ймовірність того, що тренування на шведській стінці б/у будуть небезпечними, якщо продавець не обмежував навантаження на тренажер або неправильно збирав та розбирав його;
·         не завжди фото тренажерів, які продаються з рук та вже використовувались попереднім власником, відповідають реальному стану шведської стінки — перевірити це ви не зможете, якщо продавець знаходиться не в вашому місті.
І це тільки основні підводні камені придбання тренажера б/у. Враховувати необхідно і те, що навряд вдасться зекономити досить велику суму. Адже нові шведські стінки української торгової марки Ладас продаються по доступним цінам, тому різниця вартості між пропозиціями від попередніх власників та надійного та перевіреного роками виробника невелика.
До того ж купуючи спортивне обладнання від Ладас ви завжди зможете розраховувати на міцність та надійність конструкції, безпечність використаних під час виробництва матеріалів, функціональність комплектації. На всю продукцію Ладас може надати сертифікати відповідності якості, які підтверджуються відповідність тренажерів затвердженим стандартам та нормам.

Додатковим бонусом для покупців, які замовляють шведські стінки Ладас в одне з великих міст країни стане збірка майстром від виробника. Скористатися такою перевагою можуть клієнти з Києва, Львова, Харкова та ін. За бажанням можна обрати з асортименту виробника одну з нових моделей шведських стінок, які додатково комплектуються еспандером — це дозволить зробити тренування більш продуктивними.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!