Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

20.04.2017

Даже у Штирлица была шведская стенка!


5 комментариев:

  1. Интересуют знакомства для занятий спортом? Ознакомьтесь с продукцией ТМ «Ладас» - известного отечественного производителя спортивного оборудования! В нашем интернет-магазине можно приобрести спортивные комплексы на основе шведской стенки для детей и взрослых от ТМ «Ладас», а также другое спортивное оборудование. Шведские стенки ТМ «Ладас» - это отличное качество, привлекательный стильный дизайн, разнообразная комплектация и наличие всех необходимых сертификатов. Оформляя заказ, выбирайте способ доставки бесплатно. А если вы делаете заказ в Одессе, для вас доступна услуга по адресной доставке шведской стенки прямо в квартиру с последующей сборкой и установкой нашими опытными специалистами. Заказывайте сейчас и только сейчас!

    ОтветитьУдалить
  2. Користь фізичних вправ для дітей не викликає сумніву. Зверніть увагу на великий вибір шведських стінок для дітей від двох років, які ви можете придбати в нашому інтернет-магазині! Різноманітна комплектація, стильний сучасний дизайн і життєрадісна колірна гамма нікого не залишать байдужими. Наше спортивне обладнання виготовлено з високоякісного металу. Воно надійне та безпечне при експлуатації. Як придбати шведську стінку від ТМ «Ладас»? Просто зробіть замовлення в нашому інтернет-магазині! Оформляйте замовлення зараз і тільки зараз – великий розпродаж триває! Якщо ви замовляєте наше спортивне обладнання в Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Цікавить «корить фiзичних вправ»? Зробіть свої фізичні вправи ще кориснішими зі спортивним обладнанням від ТМ «Ладас»! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вашій увазі широкий асортимент шведських стінок. В наявності є моделі для дорослих, моделі для дітей і лімітована колекція універсальних моделей для всієї родини. Відмінна якість нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Привабливий стильний дизайн радує око. Різноманітна комплектація дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Ви ще не зробили замовлення? Наші шведські стінки чекають на вас! Спасибі за увагу до нашого інтернет-магазину!

    ОтветитьУдалить
  4. Яке буває кріплення шведської стінки? У моделей ТМ «Ладас» це може бути кріплення до стіни або кріплення «підлога – стеля». Ми також маємо мобільні моделі, які зовсім не мають кріплень, а просто встановлюються на підлогу. Хочете замовити? Ми завжди раді вам допомогти. Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині, і ми надішлемо вам шведську стінку у будь-який населений пункт України. А якщо ви замовляєте спортивне обладнання в Києві, для вас доступна послуга з адресної доставки шведської стінки прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Бруси, турнік, лавка для прокачування преса – ось далеко не повний перелік додаткового навісного обладнання, яким оснащені наші моделі. Робіть замовлення зараз і тільки зараз!

    ОтветитьУдалить
  5. Якщо ви бажаєте купити дитячу спортивну стінку, звертайтеся до нашого інтернет-магазину. У нас ви можете придбати шведську стінку від виробника відмінної якості та за розумною ціною! Для дорослих, для дітей і для всієї сім'ї – усе що забажаєте! ТМ «Ладас» - це стильні шведські стінки з високоякісного металу з різноманітним навісним обладнанням. Якість і дизайн просто супер. Доставка по всій Україні. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно! Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Перед початком навчального року подбайте про здоров'я своєї дитини зі спортивним обладнанням від ТМ «Ладас»!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!