Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

28.04.2017

Як може використовуватися шведська стінка Чемпіон від Ладас?






Одним з найпопулярніших тренажерів від вітчизняного виробника Ладас заслужено стала шведська стінка Чемпіон. Ця модель приваблює покупців тим, що її можна використовувати дорослим і дітям. Вона функціональна та досить довгий термін зберігає свої початкові якості. До того ж Чемпіон зовсім небагато коштує, тому ця шведська стінка підходить тим, хто хоче зекономити, але придбати якісний тренажер.
Широкий набір корисних функцій шведська стінка Чемпіон має, завдяки своїй комплектації. До неї входить:
1.      Драбина. Це основа конструкції, на неї встановлюються все інше знаряддя. Також використовувати драбину можна, як гімнастичне обладнання. Хоч це обладнання й досить просте за своєю конструкцією, виконувати вправи на ньому можна, щоб потренувати різні групи м'язів.
2.      Турнік. Він зафіксований на опорах шведської стінки. Виконувати підтягування на ньому буде зручно, адже зайняти зручне положення дозволяють ручки, призначені для широкого хвату.
3.      Бруси. Це знаряддя також можна використовувати, як підставку під штангу. Їх легко встановлювати на зручну для себе висоту.
4.      Гімнастична лавка. Вона дозволяє виконувати вправи на прес з максимальною ефективністю. Адже на лавці зручно зафіксувати своє положення, що стане запорукою максимально правильного розподілу навантаження.
5.      Навісне обладнання для дітей. Виконувати гімнастичні вправи на цьому інвентарі буде дуже корисним для дітей, адже це розвиватиме в них гнучкість та силу, а також буде зміцнювати вестибулярний апарат.
Саме комплектація визначає основні способи використання шведської стінки. Скласти комплекс вправ кожен власник тренажера зможе індивідуально, враховуючи, які м'язи йому треба навантажувати в першу чергу.
Не забувайте, що шведська стінка не займатиме багато місця у вас вдома. Використовувати її зможе вся родина, тому вкладення дуже швидко окупиться. А ще вам гарантована відмінна якість тренажера, адже Ладас ретельно слідкує за дотриманням стандартів.

Крім того, виробник намагається для кожного свого покупця зробити придбання тренажера максимально вигідним та зручним, тому проводить акції, розпродажі, надає додаткові послуги. Так, замовники з великих міст можуть скористатися встановленням шведської стінки майстром. Така можливість буде у вас, якщо ви замовляєте доставку у Львів, Харків, Запоріжжя та інші міста.

3 комментария:

  1. Якщо ви шукаєте «шведська стінка купити рівне», зробіть це у нашому інтернет-магазині! Наше спортивне обладнання якісне, зручне і практичне, а коштує воно зовсім недорого. Ми пропонуємо вашій увазі шведські стінки для дорослих, для дітей, а також універсальні моделі для всієї родини. Також ви можете замовити турнік, бруси та додаткове навісне обладнання для шведської стінки. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» виготовлено з високоякісного металу. Воно надійно і безпечно при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку від ТМ «Ладас» в інтер'єр квартири. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «шведська стінка купити у львові»? Торгова марка «Ладас» завжди рада вам допомогти! Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість та сучасний стильний дизайн. Можлива доставка безкоштовно. Якщо ви робите замовлення у Львові, для вас доступна послуга по адресній доставці до квартири з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями. Стильний сучасний дизайн наших шведських стінок дозволяє легко вписати їх в будь-який інтер'єр, а комплектація дуже різноманітна. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Спасибі за увагу до нашого інтернет-магазину.

    ОтветитьУдалить
  3. Тримайте себе у формі за допомогою спортивного обладнання від ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання! Воно виготовлено з високоякісного металу, надійне і безпечне при експлуатації. Стильний сучасний дизайн наших спортивних комплексів на основі шведської стінки дозволяє легко вписати їх у будь-який інтер'єр. Якщо ви купуєте шведську стінку для дитини, яскрава, життєрадісна колірна гамма прикрасить дитячу кімнату. Комплектація наших шведських стінок настільки різноманітна, що може задовольнити будь-який смак. Як купити шведську стінку від ТМ «Ладас»? Замовляйте її у нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз. Якщо ви шукаєте «шведська стінка купити івано-франківськ», ми надійшлемо вам її дуже швидко. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!