Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

15.04.2017

шведская стенка Рекорд

Нужна «шведская стенка Рекорд»? Оформите заказ в нашем интернет-магазине, и мы вышлем вам её в кратчайшие сроки! Мы предлагаем вашему вниманию широкий выбор спортивных комплексов на основе шведской стенки для взрослых и детей и не только. ТМ «Ладас» - известный отечественный производитель спортивного оборудования. Наши шведские стенки, турники и брусья – это разнообразная комплектация, отличное качество, наличие всех необходимых сертификатов и привлекательный стильный дизайн, который легко впишется в интерьер вашей детской комнаты. Если вы заказываете шведскую стенку ТМ «Ладас» в Одессе, для вас доступна услуга по адресной доставке прямо в квартиру с последующей сборкой и установкой нашими опытными специалистами. Все работы будут выполнены быстро, в удобное для вас время и с гарантией качества!



4 комментария:

  1. Цікавить «швецька стінка»? Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Великий розпродаж вже почався! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вашій увазі широкий асортимент шведських стінок. В наявності є моделі для дорослих, моделі для дітей і лімітована колекція універсальних моделей для всієї родини. Відмінна якість нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Привабливий стильний дизайн радує око. Різноманітна комплектація дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Ви ще не зробили замовлення? Наші шведські стінки чекають на вас! Спасибі за увагу до нашого інтернет-магазину!

    ОтветитьУдалить
  2. Цікавлять «швецькі стінки ціни»? Ми можемо вам допомогти. Ознайомтеся з цінами у нашому інтернет-магазині та зробіть замовлення, а ми надішлемо вам шведську стінку у будь-який населений пункт України. А якщо ви замовляєте спортивне обладнання в Харкові, для вас доступна послуга з адресної доставки шведської стінки прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Це дуже зручно: не потрібно возитися зі складанням та встановленням самостійно, а можна прямо відразу займатися на новому спортивному комплексі на основі шведської стінки. Бруси, турнік, лавка для прокачування преса – ось далеко не повний перелік додаткового навісного обладнання, яким оснащені наші моделі. Робіть замовлення зараз і прямо зараз!

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо ви шукаєте «швечька стінка», звертайтеся до нашого інтернет-магазину. У нас ви можете придбати шведську стінку від виробника відмінної якості і за розумною ціною! Для дорослих, для дітей і для всієї сім'ї – які завгодно моделі! ТМ «Ладас» - це стильні шведські стінки з високоякісного металу з різним навісним обладнанням. Якість і дизайн просто супер. Доставка по всій Україні. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно! Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Увага, розпродаж почався! Не пропустіть свій шанс!

    ОтветитьУдалить
  4. Цікавить «який інтервал при виконанні фізичних вправ для дорослих»? ТМ «Ладас» пропонує вам широкий вибір шведських стінок для дорослих та дітей, а також універсальних моделей для всієї родини! Лайфхак: купуючи спортивне обладнання безпосередньо у виробника, ви економите свої гроші. Наші шведські стінки виготовлені з високоякісного металу. Вони надійні і безпечні при експлуатації. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» прослужить вам довгі роки. З ним ви зможете постійно підтримувати хорошу фізичну форму, незалежно від пори року і погоди за вікном. При замовленні вибирайте спосіб доставки безкоштовно – ще один спосіб економити з ТМ «Ладас»! Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» у Дніпропетровську, для вас доступна послуга з її доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!