Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Новинка від Ладас: еспандер грудний разом зі шведською стінкою

Комплексні фізичні тренування на шведській стінці можна доповнити виконанням вправ з еспандером, який додається до нових моделей тренажера від українського виробника Ладас. Еспандер грудний — це просте за конструкцією спортивне знаряддя. Він являє собою дві ручки, які з'єднані еластичною стрічкою. Це може бути гума, пружина або будь-який інший матеріал, який розтягується, але при цьому має високу пружність.

Чим простіше еспандер за конструкцією, тим довший термін використання в нього та його надійність. До того ж еспандер простий у використанні та універсальність. Більшість професійних спортсменів та аматорів зі стажем цінують еспандер за те, що ефективність вправ з ним вище, ніж з використанням додаткової ваги. Це зумовлено особливістю розподілу навантаження на м'язи під час тренування. Якщо при тренуванні зі штангою або гантелями під час максимального скорочення м'язів в них вже не утримується напруга, то при виконанні вправ з еспандером при найбільшому скороченні м'язи ще максимально навантажені. Завдяки цьому досягти швидкого розвитку м'язів та нарощування маси можна в короткий термін. Силові тренування на тренажерах, доповнені вправами з грудним еспандером, стануть самим простим способом зміцнити груди. Це одна з найскладніших для спортсменів м'язових груп, але при комплексному підході складностей з її розвитком не виникне.
Для тренування грудних м'язів еспандером можна виконувати комплекс наступних простих, але ефективних вправ:
1.      Стати рівно, ноги на ширині плечей, руки витягнути перед собою, взявши обома руками ручки еспандера. Долоні треба розвернути одна до одної та дивитися перед собою. Руки необхідно розводити в боки й повертати у вихідне положення. Повторити бажано 12-15 разів.
2.      У тій же стійці руки підіймають над головою та розвертають долоні у зовнішній бік. На вдиху руки розводять в боки так, щоб вони біли за спиною. На видиху руки повертають у стартове положення. Повторити треба 15 разів.
3.      Долоня правої руки біля плеча, ліва рука опущена вздовж стегна, долоні розвернуті в зовнішній бік, еспандер за спиною. Праву руку треба максимально підіймати вверх, розтягуючи еспандер. Потім руки змінюються. На кожну руку треба виконати по 10-12 повторів.

І це тільки основні способи використання грудного еспандера, з яким можна проводити основні тренування або виконувати додаткові вправи після занять на шведській стінці. Прямо зараз ви можете замовити шведську стінку Ладас, в комплекті до якої отримаєте еспандер. Тренажер збере для вас кваліфікований майстер, якщо замовляєте його доставку ви в одне з великих міст країни: Кривий Ріг, Запоріжжя, Київ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!