Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

18.04.2017

Дякуємо, що вами обрана шведська стінка Ладас!

Український виробник спортивного обладнання — компанія Ладас — з увагою та повагою ставиться до кожного свого покупця, тому ви можете розраховувати на вигідні пропозиції та акції завжди. Особливу дяку компанія висловлює своїм постійним клієнтам, тому ви можете розраховувати на програму лояльності, якщо обираєте кілька тренажерів. Така ситуація може виникнути, якщо замовляються тренажери для облаштування спортивної зали, або якщо ви хочете придбати окреме спортивне знаряддя для себе та дітей, чи по тренажеру додому та в офіс.






А ще можна скористатися знижкою постійного клієнта, якщо, спробувавши тренуватися на шведській стінці Ладас, ви хочете подарувати таку можливість і своїм близьким. Купити тренажер можна не тільки для себе, а й для друзів та рідних. Але особливу увагу в такому випадку необхідно приділяти вибору спортивного знаряддя. Кращим варіантом стане універсальний тренажер з максимально широкими функціональними можливостями.
Шведська стінка, комплектація якої включатиме найбільшу кількість додаткового знаряддя для виконання різноманітних вправ, з більшою ймовірністю сподобається отримувачу у якості подарунка, адже в такому випадку будь-хто зможе підібрати собі до смаку комплекс вправ на спортивному обладнанні. І ви точно буде впевнені в тому, що ваш подарунок сподобався та став корисним.
Навіть купуючи один тренажер Ладас можна розраховувати на вигідність такого придбання. По-перше, виробник на всі товари робить невелику націнку, щоб кожен клієнт мав можливість придбати собі надійний та функціональний тренажер. По-друге, регулярно на певні групи товарів від Ладас проводяться розпродажі та діють акційні пропозиції. Наприклад, батьки можуть пошукати в запропонованому асортименті шведську стінку, в подарунок до якої виробник надає спортивний мат. Для тренування малюків цей запобіжний засіб необхідний, адже він зробить більш безпечним кожне тренування. А батькам комплект зі шведської стінки та спортивного мату дозволить зекономити.

Дяку за вибір шведської стінки Ладас покупцям з великих міст виробник висловлює тим, що надає можливість замовити будь-яке спортивне обладнання з додатковою послугою встановлення професійним майстром. Скористатися такою зручною можливістю можуть покупці зі Львова, Одеси, Кривого Рога, Харкова.

4 комментария:

  1. Хочете «купити шведську стінку бу»? І навіщо вам це «бу», коли ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір новеньких та недорогих шведських стінок для дітей та дорослих? Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, надійність та безпечність при експлуатації, стильний сучасний дизайн і життєрадісна колірна гамма, яка прикрасить вашу дитячу кімнату. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Шведські стінки «Ладас» подобаються всім! Як придбати шведську стінку «Ладас»? Лайфхак: робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Новенька гарненька шведська стіночка готова стати вашою. А якщо ви візьмете участь в одній з наших акцій, можете отримати спортивний мат у подарунок.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «купити шведську стінку розетка»? ТМ «Ладас» завжди радий запропонувати вам спортивні товари на всі випадки життя. Наші шведські стінки – це зовсім недорого, зате дуже якісно, зручно і практично. Ми маємо моделі для дорослих, для дітей, а також універсальні моделі для всієї родини. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» виготовлено з високоякісного металу. Воно надійно і безпечно при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку від ТМ «Ладас» в інтер'єр квартири. Різноманітна комплектація дозволяє вибрати саме те, що вам потрібно. Навісне обладнання для шведської стінки можна також придбати додатково. Якщо ви замовляєте шведську стінку «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Бажаєте «купити шведську стінку у львові»? Зробіть це за допомогою нашого інтернет-магазину! Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» знаменито своєю якістю. Воно виготовлено з високоякісного металу, і тому надійне і безпечне при експлуатації. А ще воно красиве, практичне і не дуже дорого коштує. Стильний сучасний дизайн наших шведських стінок дозволяє легко вписати їх в будь-який інтер'єр. Комплектація наших шведських стінок настільки різноманітна, що може задовольнити будь-який смак. Як купити турнік або інше спортивне обладнання від ТМ «Ладас»? Замовте його у нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Львові, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці та установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  4. Хочете «купити шведські драбини»? Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, сучасний стильний дизайн і помірні ціни. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви робите замовлення в Одесі, для вас доступна послуга по адресній доставці до квартири з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі турніки, бруси та шведські стінки з кріпленням до стіни та з кріпленням «підлога-стеля» для дорослих та малюків. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» відрізняється високою якістю, великою різноманітністю моделей і сучасним стильним дизайном. Воно зручне і практичне. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами якості.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!