Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

10.04.2017

Для виконання яких вправи ви можете купити еспандер?

Правильно використовуючи еспандер можна тренувати практично всі групи м'язів. Таке спортивне знаряддя зручно брати з собою у подорож, використовувати у будь-яких умовах: вдома, в офісі, на відпочинку. Для спортсменів тренування з еспандером стануть відмінними додатковими навантаженнями, якими можна буде доповнити тренування на силовому тренажері з виконанням базових вправ.

Тренування з еспандером дозволить повноцінно замінити виконання вправ зі знаряддями для додаткового обтяжування. В результаті можна швидко збільшити м'язи в об'ємах, відчути їх помітне зміцнення.

Навантаження на м'язи під час тренування з еспандером розподіляється незвичайним чином. У піковій точці напруження м'язів також пікове. Під час тренування з гантелями чи штангами у піковій точці м'язи вже відпочивають. Тобто при найсильнішому натяжінні канатів еспандера відбувається максимальне напруження. Така особливість суттєво підвищує ефективність тренувань, дозволяє досягти результатів значно швидше.
Але особлива ефективність тренування також зумовлює необхідність дотримуватися особливої техніки виконання вправ. При максимальному розтягуванні знаряддя необхідно зробити паузу на 1-2 секунди. У результаті навіть спортсмени зі стажем відмічають надзвичайну ефективність занять. Часто наступного дня навіть у професіоналів м'язи болять так, ніби людина провела напередодні своє перше тренування.
Найкращі результати тренування з еспандером приносить у комплексі з іншими вправами, наприклад, на шведській стінці. Тому в модельному ряді шведських стінок Ладас представлені новинки — тренажери з додатковим спортивним знаряддям для силових тренувань. Еспандери у комплектації шведських стінок дозволяють тренуватися максимально різноманітно та повноцінно. Для виконання початкових навантажень можна купити еспандер окремо. Але це знаряддя хоч і дуже корисним у комплексних тренуваннях, при самостійному використанні навряд стане зможе забезпечити вам бажані результати. З виконання навантажень виключно за допомогою еспандера починають тренування більшість спортсменів-аматорів.

Але якщо в вас буде і шведська стінка, і еспандер, ви зможете займатися спортом на рівні, наближеному до професійного. При замовленні шведської стінки з еспандером або без нього в одне з крупних міст країни покупець виробника Ладас зможе скористатися послугами встановлення від майстра компанії. До таких міст відносяться Київ, Одеса, Львів, Кривий Ріг та інші.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!