Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

28.04.2017

Секрети професійних тренувань: елітна шведська стінка від Ладас за доступною ціною

На сучасному спортивному ринку безліч пропозицій, тому обрати тренажер для себе може бути досить складно. Перш за все бажано визначитись з тим, на які групи м'язів ви плануєте виконувати вправи. Якщо тренуватись ви збираєтесь комплексно, то гарним рішенням стане шведська стінка.
Обравши варіант тренажера, можна переходити до найвідповідальнішого етапу — визначення найкращого виробника. Варто звернути увагу на асортимент вітчизняної компанії Ладас. Серед асортименту Ладас безліч тренажерів для різних категорій спортсменів: дітей, дорослих, людей похилого віку або з особливими потребами. Навіть якщо вам потрібна елітна шведська стінка, серед моделей Ладас є кілька й таких пропозицій.
Наприклад, шведська стінка Атлант — витривала та надійна модель тренажера. Вона підходить навіть для занять професійних спортсменів. Також до тренажерів преміум-класу відноситься лінійка шведських стінок Energy. Серед цих моделей навіть людина з найвибагливішим смаком зможе обрати тренажер для себе. Особливість лінійки Energy в тому, що для її виготовлення використовуються найкращі матеріали. Навіть після тривалої регулярної експлуатації тренажер зберігає свою функціональність та початковий зовнішній вигляд.
До того ж кожен тренажер з елітної лінійки дозволяє займатися спортом різноманітно, адже у комплектацію цих моделей включені різні функціональні елементи. Завдяки цьому кожен спортсмен зможе виконувати вправи на різні групи м'язів. Елітні шведські стінки не призначені для тренувань дітей. Але підліткам виконувати прості вправи на ньому буде досить зручно, тому спортивне обладнання може стати сімейним. За бажанням ви зможете замовити навісне гімнастичне обладнання, якщо захочете використовувати тренажер ще і як спортивний інвентар для дитини.
В будь-якому випадку шведська стінка буде для вас зручним тренажером. За умови регулярного виконання вправ на ній ви швидко покращити свою фізичну форму: зможете зміцнити м'язи та придбати струнку фігуру.

Замовляйте тренажери від Ладас вже зараз, щоб мати можливість скористатися послугою встановлення від виробника. Таку перевагу мають замовники з великих міст країни: Львова, Києва, Одеси та інших. Також при замовленні ви можете обрати додаткове спортивне знаряддя для себе, щоб зробити свої тренування максимально ефективними.

3 комментария:

  1. Бажаєте «шведська стінка купить»? Наш інтернет-магазин до ваших послуг! Робіть замовлення зараз і тільки зараз! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір шведських стінок для дорослих та малят. ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Наші шведські стінки, турніки і бруси завоювали широку популярність у любителів спорту. В наявності є моделі для дорослих, моделі для дітей і лімітована колекція універсальних моделей для всієї родини. Відмінна якість нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Привабливий стильний дизайн радує око. Різноманітна комплектація дозволяє задовольнити будь-який смак.

    ОтветитьУдалить
  2. Цікавить «шведська стінка кіндер відгуки»? Відгуки на шведську стінку «Кіндер» від ТМ «Ладас» безумовно, добрі! Звертайтеся до гнашого інтернет-магазину та замовляйте шведську стінку «Кіндер» зараз і тільки зараз! Ми також можемо вам на вибір багато інших моделей дитячих шведських стінок від ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання! У ряді міст України ми пропонуємо послугу по адресній доставці шведських стінок прямо в квартиру з подальшою збіркою та установкою нашими висококваліфікованими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, якісно та в зручний для вас час - і ніяких турбот! Комплектація наших тренажерів приємно дивує різноманітністю, стильний сучасний дизайн радує око, відмінна якість гарантує експлуатацію протягом багатьох років! Робіть замовлення зараз і прямо зараз!

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо вас цікавить «шведська стінка ладас відгуки ютуб», шукайте це на YouTube, а у нашому інтернет-магазині ви можете зробити замовлення на будь-яку шведську стінку від ТМ «Ладас». У нас ви можете придбати різне спортивне обладнання – шведську стінку, турнік, бруси, - відмінної якості та за розумною ціною! До ваших послуг велика кількість моделей для дорослих, для дітей і для всієї родини. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі стильні шведські стінки з високоякісного металу з різним навісним обладнанням. Якість і дизайн – вищого класу, доставка по всій Україні! Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно! Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Дніпропетровську, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшою збіркою та установкою нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!