Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

22.04.2017

купити шведську стінкудля всієї сімї з знімним турніком

Бажаєте «купити шведську стінкудля всієї сімї з знімним турніком»? Оформіть замовлення в нашому інтернет-магазині, і ми надішлемо вам таку стінку дуже швидко! Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір спортивних комплексів на основі шведської стінки для дорослих та дітей. Серед них є чимало моделей з турніком, що знімається. ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Наші шведські стінки, турніки і бруси – це різноманітна комплектація, відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів і привабливий стильний дизайн, який легко впишеться в інтер'єр вашої оселі. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Одесі, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!






1 комментарий:

  1. Цікавить «як зробити шведску стінку розміри»? Зверніть увагу на широкий вибір шведських стінок від ТМ «Ладас». Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, надійність та безпечність при експлуатації, стильний сучасний дизайн і життєрадісна колірна гамма, яка прикрасить вашу дитячу кімнату. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Як придбати дитячу шведську стінку «Ладас»? Лайфхак: робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Зручна і практична шведська стінка готова стати вашою. А якщо ви візьмете участь в одній з наших акцій, можете отримати спортивний мат в подарунок. Великий розпродаж триває!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!