Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

22.04.2017

види фізичного навантаження

Замовте шведську стінку від ТМ «Ладас» прямо тут і зараз! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник шведських стінок для дорослих і дітей, пропонує вам широкий асортимент спортивного обладнання для дому за розумною ціною. В наявності є дитячі і дорослі моделі, а також універсальні моделі для всієї родини. Відмінна якість, привабливий стильний дизайн, наявність всіх необхідних сертифікатів – ось переваги нашої продукції. Різноманітна комплектація забезпечує різні види фізичного навантаження. У ряді міст України надаються послуги адресної доставки шведської стінки прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Всі роботи виконуються швидко, якісно, в зручний для вас час. Спасибі за увагу до нашого інтернет-магазину.











3 комментария:

  1. Якщо вас цікавить «шведська стінка сст 2,7 м чорна», ознайомтеся, будь ласка, з асортиментом шведських стінок у нашому інтернет-магазині. ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Наші шведські стінки відрізняються різноманітною комплектацією завдяки додатковому навісному обладнанню, високою якістю й привабливим стильним дизайном. Вони надійні і безпечні при експлуатації, що підтверджується відповідними сертифікатами. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» буде служити вам довго. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Миколаєві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «шведська стінка ст Одісей»? Наш інтернет-магазин спортивного обладнання до ваших послуг! У нас ви знайдете безліч різноманітних моделей: для дорослих, для дітей і для всієї родини. Додаткове навісне устаткування перетворює наші шведські стінки в цілі спортивні комплекси, які відмінно підходять і для занять, і для ігор. Стильний сучасний дизайн нашого спортивного обладнання радує око. Оформляючи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно, це заощадить ваші гроші. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання ТМ «Ладас» у Дніпропетровську, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Шукаєте «шведська стінка ст Титан»? ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання з високоякісного металу, пропонує вашій увазі широкий вибір спортивного обладнання для дому. Відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів, привабливий стильний дизайн – ось переваги нашої продукції. У нашому інтернет-магазині можна замовити спортивні комплекси на основі шведської стінки для дітей, які відмінно підходять і для занять, і для ігор. Ми також пропонуємо вам широкий вибір шведських стінок для дорослих. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Львові, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Спасибі за увагу до нашого інтернет-магазину.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!