Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

22.04.2017

купити шведську стінку з знімним турніком

Вам потрібно купити шведську стінку з знімним турніком? Що може бути простіше? Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині – й отримуйте шведську стінку з турніком, що знімається, дуже швидко! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання для дому і не тільки. «Ладас» - це синонім якості! Надійність і безпека нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Стильний і елегантний дизайн дозволяє легко вписати його в будь-який інтер'єр. Наші шведські стінки – це не просто шведські стінки, їх комплектація вражає різноманітністю. Якщо ви замовляєте продукцію ТМ «Ладас» в Харкові, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшим складанням та встановленням нашими фахівцями.








3 комментария:

  1. Цікавить шведська стінка преміум класу? Замовте її у нашому інтернет-магазині, і буде вам щастя! У нас є шведські стінки на будь-який смак та вік. Всі їх поєднує відмінну якість, різноманітна комплектація, привабливий стильний дизайн і наявність всіх необхідних сертифікатів, які підтверджують надійність і безпеку при експлуатації. А ще ми маємо модель «Атлант» - справжню шведську стінку преміум-класу з особливо міцної металевої труби. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку «Атлант» від ТМ «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте шведська стінка Рівне? Оформіть замовлення в нашому інтернет-магазині, і ми надішлемо вам її дуже швидко! Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір спортивних комплексів на основі шведської стінки для дітей та дорослих від ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання. Наші шведські стінки – це різноманітна комплектація, відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів і привабливий стильний дизайн, який легко впишеться в інтер'єр вашої оселі. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Херсоні, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!

    ОтветитьУдалить
  3. Ви зайшли сюди за запитом «шведська стінка спортивна малюнки як збирати інструкція пошагово»? ТМ «Ладас», відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вашій увазі широкий вибір турніків, брусів і шведських стінок для дорослих і дітей. Переваги спортивного обладнання від ТМ «Ладас» очевидні – це відмінна якість, надійність і безпека при експлуатації. В наявності є всі необхідні сертифікати. Додаткове навісне обладнання перетворює звичайну шведську стінку цілий спортивний комплекс, який відмінно підходить і для занять, і для ігор! Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Кривому Розі, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!