Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Зараз дитячий комплекс Пінокіо доступний кожній родині з дитиною



Облаштувати спортивний куточок для дитини вдома досить просто. Для цього достатньо єдиного спортивного тренажера — шведської стінки. Виконання комплексу вправ на шведській стінці стане стимулом для розвитку дитини, зміцнення її здоров'я та надбання певних навичок.
Один зі зручних та доступних варіантів такого тренажера — це дитячий комплекс Пінокіо від вітчизняного виробника Ладас. Компанія створює надійне, безпечне та функціональне обладнання для виконання фізичних вправ у домашніх умовах. Модель Пінокіо відповідає цьому опису повністю.
Розроблений спортивний комплекс був спеціально для тренувань малюків. Його каркас виготовляється з міцної сталевої труби. Металевими також роблять кріплення до стіни та турнік. А от поперечини шведської стінки зроблені з деревини твердих порід. Поверхня кожного елементу ретельно відшліфована, тому жодних заноз дитині під час виконання вправ не загрожує.
Додатково тренуватися малюк зможе на навісному обладнанні, яке передбачене комплектацією тренажера. До набору входить:
·         гімнастичні кільця;
·         мотузкова драбина;
·         канат;
·         гойдалка.
Такий набір зробить тренування не просто корисними для дитини, а ще й веселими. Виконання гімнастичних елементів на канаті, мотузковій драбині та кільцях сприятимуть розвитку гнучкості, спритності, тренуватимуть моторику. Дитина ставатиме сильнішою та сміливішою після кожного захопливого тренування.
А вільний час малюку буде весело проводити на гойдалці. Ця деталь комплектації стане справжнім подарунком для дитини, яка зможе весело проводити час навіть вдома. Розваги будуть доступними малюку, коли батьки зайняті та не можуть влаштувати прогулянку. А у дорослих з'явиться трохи більше вільного часу, адже дитині ніколи не буде нудно.
В моделі поєднана надійність основи конструкції з металу та приємні переваги деревини, яка завжди тепла та приємна на дотик, а ще долоні по ній не ковзають. Батьки можуть бути впевненими в цілковитій безпечності спортивного обладнання, яке вони обирають для дітей з асортименту Ладас. Кожна конструкція ретельно прорахована, всі матеріали безпечні та достатньо міцні.

Просто зараз ви можете оформити замовлення на шведську стінку Пінокіо. Якщо доставлятися вам вона буде в одне з великих міст країни, то додатково ви зможете скористатися послугами професійного майстра, яки встановить тренажер у вас вдома. Така перевага є в покупців з Києва, Запоріжжя, Одеси.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!