Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

16.09.2017

Зараз дитячі спортивні куточки від 2 років стають доступним обладнання для дому



Забезпечити дитині зручні умови для активних розваг та виконання комплексу фізичних вправ досить просто, якщо встановити вдома відповідне обладнання. Сучасні виробники спортивних тренажерів роблять такі куточки доступними для більшості батьків, тому ви обов'язково знайдете таку модель, яка оптимально підійде вашому малюку.
Різноманітні моделі та відмінна якість кожного спортивного куточка — це риси, які відрізняють обладнання Ладас серед всіх пропозицій на спортивному ринку. Батьки зможуть обрати дитячі спортивні куточки від 2 років, на яких наймолодші спортсмени будуть проводити час корисно та цікаво.
В асортименті вітчизняного виробника є моделі спортивного обладнання для дітей, які включають велику кількість функціональних елементів. Малюк зможе не просто виконувати вправи на шведській стінці, а й додатково підтягуватись на зручному турніку, виконувати гімнастичні елементи на підвісному спорядженні, весело грати на мотузкових сітках, гойдалці та ін.
Зважаючи на різноманітність функціональних можливостей таких спортивних куточків, займають вони не багато місця. Хоча, звісно, вони менш компактні, ніж прості шведські стінки з навісним обладнанням для дітей в комплекті. Під спортивно-ігровий комплекс доведеться відвести кілька квадратних метрів у дитячий спальні. Але вони допоможуть зробити спортивний куточок дитини цікавим для неї, зможуть зробити більш різноманітними та активними ігри малюка. Він зможе тренуватися, граючи. І ще одна перевага комплексів перед простими шведськими стінками — на них тренуватися може одночасно кілька малюків. А от на гімнастичній драбині бажано дозволяти тренуватися лише одній дитині.
Ваш малюк зможе запросити до себе гостей, щоб гратися на спортивному комплексі. Вже з 2 років батьки зможуть дозволяти дитині самостійно займатися на обладнанні, не підтримуючи її при виконанні кожного кроку. Звісно, бажано спостерігати за тим, чи виконую маленький спортсмен правила безпеки, адже наймолодші можуть забувати про це, якщо захопляться грою. Але не варто надто турбуватися, якщо у вас спортивний куточок встелений спортивними матами, — вони не дадуть малюку забитися.

Встановити вдома спортивно-ігровий комплекс вам буде просто, адже Ладас надає послуги професійних майстрів у великих містах країни: Києві, Львові, Запоріжжя та ін. Обирайте спортивне обладнання для малюка, щоб зробити його життя більш насиченим корисною фізичною активністю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!