Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Секрети для здоров'я наймолодших: користь фізичних вправ для дітей

Кожен дорослий знає, що помірні фізичні навантаження приносять лише користь. Але чому, багато людей точно не знає. Один з основних корисних впливів спортивних вправ на організм людини полягає в тому, що фізичні навантаження призводять до кращої циркуляції крові по всьому тілу. Завдяки цьому покращується постачання тканин всіх органів киснем та поживними речовинами. А ще під час занять спортом прискорюється дихання та серцебиття. Це тренує серцево-судинну систему та органи дихання, а ще збільшує постачання кисню в кров.
Але особливо велика користь фізичних вправ для дітей, адже їх організм особливо чутливі до будь-якого впливу через своє активне зростання та інтенсивний розвиток. Тому у дитячому віці дуже важливо тренуватися.
Вся відповідальність за фізичне виховання дитини лежить на батьках, адже самостійно дитина не буде тренуватися регулярно та корисно. Максимум, на який малюк здатен самостійно, — це активні ігри, але навіть для цього батьки мають створити відповідні умови. Наприклад, дитині корисно буде відвідувати спортивну секцію, де вона займатиметься ігровими видами спорту у компанії однолітків. За веселими іграми діти проводять час на вуличних ігрових майданчиках, а ще вони зможуть розважатися та одночасно розвиватися на домашніх спортивно-ігрових комплексах.
Спортивне обладнання для дому — це найпростіший та найзручніший спосіб створити дитині зручні умови виконання корисних вправ та веселого й активного дозвілля. Окрім великих комплексів, які хоч і містять у комплектації різноманітне спортивне обладнання для виконання вправ на всі групи м'язів, але займають багато місця, можна придбати й компактні шведські стінки.
Регулярне виконання вправ дитиною на такому тренажері дозволить їй швидко та повноцінно розвиватися. Заняття спортом стануть корисною та веселою звичкою на все подальше доросле життя. А ще тренування прискорять інтелектуальний та емоціональний розвиток.

Обрати шведську стінку для дитини ви зможете з асортименту виробника Ладас. Компанія додатково пропонує встановлення професійним майстром покупцям з великих міст. Послуга доступна у Києві, Львові, Одесі та інших містах. Просто зараз ви можете замовити безпечну та надійну шведську стінку, яка стане відмінним помічником у тренуваннях та активних іграх вашої дитини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!