Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Секрети гарної фігури: шведські стінки для дорослих допоможуть схуднути

Тренування на шведській стінці можна проводити з різними цілями. Один з найпоширеніших мотивів для виконання вправ на тренажері — це схуднення, адже зайва вага турбує багатьох людей. Тренування на шведській стінці допоможуть привести тіло в бажану форму, якщо правильно скласти комплекс вправ, тренуватися регулярно та додатково дотримуватися певних правил харчування.
Схуднення без дієти майже неможливе, але для тих, хто регулярно тренується, не обов'язково виконувати строгі правила — достатньо буде виключити шкідливі продукти з раціону. А от тренуватися доведеться з виконанням деяких рекомендацій:
1.      Обов'язкова регулярність. Треба скласти собі план тренувань та дотримуватися його за будь-яких умов.
2.      Необхідно розрахувати навантаження. Схуднути можна, якщо витрачати більше калорій, ніж отримувати. Тому треба прорахувати тривалість тренувань, виходячи з калорійності денного раціону.
3.      Виконувати ефективні вправи. Якщо основна мета тренувань — зробити статуру підтягнутою, то краще за все використовувати кардіо навантаження. Цей тип навантажень відрізняється тим, що спортсмен тренується при досить високому пульсі.
Корисними помічниками під час програми схуднення стануть шведські стінки для дорослих. На такому спортивному обладнанні можна тренувати майже всі м'язи тіла, виконувати вправи на прес, щоб зробити пласким живіт та ін.
У комплектації шведської стінки має бути все необхідне для тих вправ, які ви плануєте виконувати. Наприклад, в асортименті українського виробника Ладас є різноманітні моделі спортивного обладнання для дорослих, які додатково оснащені турніком, брусами, гімнастичною лавкою, підставкою під штангу та іншим функціональним знаряддям. Покращувати свою фізичну форму буде легше, якщо тренуватися комплексно та виконувати вправи на різні групи м'язів, використовуючи всі можливості спортивного тренажера.

Додатково кожен покупець Ладас може розраховувати на оптимальні ціни на будь-яке спортивне обладнання та зручні умови його замовлення. Доставка виконується всього за кілька днів. А замовникам з великих міст країни надається додаткова послуга — встановлення професійним майстром від виробника. Скористатися такою можливістю можуть покупці з Кривого Рогу, Харкова, Києва та ін. Завдяки цьому почати тренуватися на спортивному обладнанні ви зможете вже найближчим часом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!