Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

16.09.2017

Як і де придбати тренажер: шведська стінка — ціна та якість поєднуються найкращим чином у Ладас






Придбати тренажер вигідно, але не економити на якості, дозволяє широкий асортимент вітчизняного виробника. Компанія Ладас пропонує надійне та безпечне спортивне обладнання за доступними цінами. Обрати з модельного ряду спортивного обладнання модель, яка краще за все підійде саме вам, просто, хоч вибір і дуже великий.
Серед тренажерів для дітей обирати треба, в першу чергу, зважаючи на матеріал виробництва. Дерев'яні моделі приємні на дотик, поверхня кожної деталі ретельно шліфується, дерево завжди залишається теплим на дотик. Металеве спортивне обладнання для дітей також є в асортименті. Воно надійне, а для більшої зручності на поперечинах передбачене обплетення з пластику або накладки з неопрену.
Спортивний інвентар для дорослих представлений в більш широкій кількості моделей. Всі вони виготовлені з міцного металу — сталевої труби. Найголовнішим параметром вибору спортивного обладнання для дорослих стане комплектація, вона визначає функціональність тренажера та можливості спортсмена виконувати на обладнанні різноманітні вправи.
Деякі моделі тренажерів компактніші за інші. Досягти цього можна, наприклад, поєднавши в одному знарядді турнік та бруси. Якщо вас в першу чергу цікавить комфорт тренувань, то зверніть увагу на спортивне обладнання з подовженою лавкою для виконання вправу на прес.
Навіть якщо вам необхідне спортивне обладнання з професійними можливостями, Ладас може запропонувати вам модель і на цей випадок. Шведська стінка Атлант витримує досить великі навантаження: тренуватися на ній можуть спортсмени вагою до 150 кг. Модель спортивного обладнання витримує інтенсивні тренування професійних спортсменів, а також може бути встановлена в тренажерній залі, яку відвідує велика кількість спортсменів.

Встановити будь яку модель спортивного обладнання у вас вдома може кваліфікований майстер. Ця додаткова послуга доступна замовникам компанії Ладас, доставка обладнання яким буде виконуватись в одне з великих міст країни. Це дозволить зекономити час та зусилля. А кошти ви збережете на придбанні спортивного інвентарю від Ладас, адже доступна в асортименті виробника кожна шведська стінка, ціна якої формується з мінімальною націнкою для зручності кожного покупця. Додатково ви можете розраховувати на оперативну доставку та просте оформлення замовлення.

4 комментария:

  1. Какой толщины должен быть мат для шведской стенки, спрашиваете вы? В нашем интернет-магазине представлены спортивные маты разных размеров. Все они отлично подходят для занятий шведской стенке. Заказывайте сейчас и только сейчас! Большая осенняя распродажа уже началась! ТМ «Ладас» - известный отечественный производитель спортивного оборудования - предлагает вашему вниманию широкий ассортимент шведских стенок и спортивных матов для них. В наличии имеются модели для взрослых, модели для детей и лимитированная коллекция универсальных моделей для всей семьи. Отличное качество нашего спортивного оборудования подтверждается соответствующими сертификатами. Привлекательный стильный дизайн радует глаз. Разнообразная комплектация позволяет удовлетворить самый взыскательный вкус. Спасибо за внимание к нашему интернет-магазину!

    ОтветитьУдалить
  2. Якщо ви бажаєте «купити в києві швецьку стінку», звертайтеся до нашого інтернет-магазину! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір шведських стінок для дітей, для дорослих та для всієї родини. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, надійність та безпечність при експлуатації, стильний сучасний дизайн і життєрадісна колірна гамма, яка прикрасить вашу оселю. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє задовольнити будь-який смак. Як придбати шведську стінку «Ладас» у Києві? Лайфхак: робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Зручна і практична шведська стінка готова стати вашою. А якщо ви візьмете участь в одній з наших акцій, можете отримати спортивний мат в подарунок. Великий осінній розпродаж триває!

    ОтветитьУдалить
  3. Бажаєте купити шведську стінку для дітей? ТМ «Ладас» завжди радий допомогти! Наші шведські стінки – це зовсім недорого, зате дуже якісно, зручно і практично. Ми пропонуємо вашій увазі моделі для дорослих, для дітей, а також універсальні моделі для всієї родини. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» виготовлено з високоякісного металу. Воно надійно і безпечно при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку від ТМ «Ладас» в інтер'єр квартири. Різноманітна комплектація дозволяє вибрати саме те, що вам потрібно. Навісне обладнання для шведської стінки можна також придбати додатково. Якщо ви замовляєте шведську стінку «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  4. Якщо ви хочете «купити швецьки стенки», це можна швидко та легко зробити у нашому інтернет-магазині. «Ладас» пропонує вашій увазі великий вибір самих різних шведських стінок для дітей від двох років, для дорослих та універсальні моделі для всієї родини. Різноманітна комплектація, стильний сучасний дизайн і життєрадісна колірна гамма нікого не залишать байдужими. Наше спортивне обладнання виготовлено з високоякісного металу. Воно надійно і безпечно при експлуатації. Як придбати шведську стінку від ТМ «Ладас»? Просто зробіть замовлення в нашому інтернет-магазині! Оформляйте замовлення зараз і тільки зараз – великий осінній розпродаж триває! Якщо ви замовляєте наше спортивне обладнання в Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!