Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Як купити дитячу спортивну стінку від надійного виробника?


Вибір тренувального обладнання — це завжди велика відповідальність. Особливо, якщо тренажер будуть використовувати діти, адже для наймолодших спортсменів завжди хочеться створити найбезпечніші та найзручніші умови виконання вправ. Дитяче спортивне обладнання має відповідати особливим вимогам, щоб заняття на ньому приносило лише користь. Щоб купити дитячу спортивну стінку, яка буде цілком відповідати нормам та стане найкращим помічником під час виконання фізичних вправ для розвитку та зміцнення всього організму, необхідно звернути увагу на репутацію виробника. Це перший показник якості та безпечності будь-якого тренажера.
Обравши виробника, зробити вибір моделі з його асортименту буде вже значно простіше. Спортивне обладнання будь-якої торгової марки має:
·         витримувати значні навантаження;
·         надійно встановлюватися;
·         мати гарантійний термін не менше ніж рік;
·         виготовлятися з цілковито безпечних матеріалів — міцних, нетоксичних, екологічно чистих;
·         мати сертифікати відповідності якості та гігієнічні висновки, як підтвердження безпечності.
Дотримання цих мінімальних вимог — це показник того, що виробник несе відповідальність за свою продукцію перед користувачами. Батькам необхідно звертати увагу на кожен пункт, коли вони обиратимуть тренажер для свого малюка.
Вітчизняний виробник, спортивне обладнання якого зможе задовольнити навіть вибагливого клієнта, — це компанія Ладас. В асортименті є і дорослі, і дитячі тренажери, тому кожен зможе знайти краще рішення для себе. Спільні риси, які має будь-яка модель спортивного обладнання від Ладас — це надійність, безпечність, тривалий строк експлуатації та функціональність.
Перед придбанням спортивної стінки Ладас ви завжди маєте можливість ознайомитися з сертифікатами відповідності якості та гігієнічними висновками — документами, які є єдиним вірогідним підтвердженням того, що виробник працює за встановленими стандартами. Ладас ніколи не відмовляє в наданні цієї інформації про свою продукцію.

Замовити стінку Ладас вам буде дуже просто: обирайте модель та телефонуйте менеджерам або оформлюйте замовлення через кошик. Додатково ви зможете замовити встановлення спортивного обладнання кваліфікованим майстром, що гарантує надійність тренажера у подальших тренуваннях. Послуга надається, якщо доставка тренажера буде виконуватись в одне з великих міст країни: Кривий Ріг, Запоріжжя, Харків та ін.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!