Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

16.09.2017

Ваша помічниця в домашніх тренуваннях — гімнастична стінка: купити універсальну чи спеціалізовану модель?



Сучасний ринок спортивного обладнання пропонує безліч моделей тренажерів для виконання вправ у домашніх умовах. Серед силових тренажерів найбільшою популярністю користуються шведські гімнастичні стінки. Ці тренажери дуже зручні, компактні та функціональні. Вони підійдуть для будь-якого віку, тому й стали такими поширеними.
Обрати оптимальну модель тренажера для себе може бути складно, тому що серед величезної кількості пропозицій можна розгубитися. Щоб зрозуміти, який варіант підійде краще за все саме вам, в першу чергу необхідно спланувати свої майбутні тренування. Якщо ви хочете виконувати вправи для гарного преса, вам обов'язково необхідна спортивна стінка зі спеціальною лавкою, на якій можна зайняти зручне положення для правильного розподілу навантаження. Для тих, кому хочеться проводити тренування спини та рук, важливішим буде наявність у комплектації зручного турніка з ручками для широкого хвату.
Можна обрати найпростішу комплектацію тренажера — саму шведську стінку з турніком, якщо ви хочете виконувати найпростіший комплекс вправ для підтримки загальної фізичної форми. Але якщо ви прагнете внести суттєвий вклад у роботу над своїм тілом, то вам краще підійде тренажер з розширеними функціональними можливостями.
Будь-який з цих варіантів ви обов'язково зможете підібрати, якщо звернетесь до компанії Ладас. Виробник пропонує варіанти для будь-якої категорії спортсменів. До того ж будь-яка гімнастична стінка, купити яку ви вирішите в Ладас, буде надійної, безпечною та зручною. Це виробник гарантує. Якість кожного тренажера підтверджується сертифікатами відповідності, а безпечність — гігієнічним висновком.
Правильний вибір спортивної стінки ви зможете зробити, якщо точно визначитесь з серйозністю своїх намірів щодо тренувань на ній. Це вплине на бажану для вас комплектацію та функціональність. А ще звернуть увагу, що ви можете придбати універсальне спортивне знаряддя, на якому зможуть тренуватися дорослі й діти. Якщо ж ви плануєте заняття спортом з професійною інтенсивністю навантажень — обирайте СТ Атлант. Ця модель — найкраще рішення для комплексних повноцінних тренувань дорослих.

Яку б модель ви не обрали, Ладас допоможе з її встановленням, якщо доставка замовленого вами тренажера буде виконуватись в одне з великих міст країни: Кривий Ріг, Одесу, Запоріжжя та ін.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!