Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Секрети фізичного виховання: спортивні заняття для дітей в домашніх умовах



Правильне виховання дитини полягає не тільки у навчанні гарним манерам, інтелектуальному розвитку та зміцненні характеру. Приділяти увагу набуттю здорових звичок так само важливо. Прищеплення корисних звичок має включати ще й розвиток поваги до спорту. Першим кроком в цьому стане щоденне виконання ранкової зарядки.
Починати можна з 10-15 хвилин, за які виконуватимуться прості вправи для розминки. Поступово навантаження можна адекватно підвищувати. Спортивні заняття для дітей мають за рівнем навантаження відповідати віку та розвитку дитини. Не треба складати дуже насичений комплекс вправ, краще тренуватися простіше, але обов'язково регулярно.
Найбільш корисними для дітей будуть такі види спортивного навантаження:
·         елементи гімнастики;
·         вправи на гнучкість;
·         навантаження, які гарно впливають на поставу — вправи для зміцнення м'язів спини, преса, грудей.
Правильно складений комплекс вправ для дитини дозволить розвивати моторику, зміцнювати хват, покращувати вестибулярний апарат, зберігати природну гнучкість дитини. Помірні спортивні навантаження принесуть користь всьому організму, адже вони сприяють покращенню кровообігу, зміцненню м'язів. До того ж регулярні тренування дозволяють призвичаїти дитину до режиму, зробити її більш дисциплінованою.
Організація домашні тренувань має бути грамотною. Обов'язково створити зручні умови для дитини. Треба підібрати відповідний одяг. Він має не сковувати рухи та дозволяти тілу дихати. Перед виконанням вправ треба провітрити приміщення. Дитині має бути достатньо кисню в кімнаті.
Щоб зробити домашні тренування більш продуктивними та різноманітними, варто використовувати допоміжне спортивне обладнання. Максимальну функціональність та можливість ефективно тренуватися в домашніх умовах забезпечить шведська стінка. Обрати можна тренажер з асортименту вітчизняного виробника — торгової марки Ладас.

Надійне та безпечне спортивне обладнання стане гарною основою спортивного куточка, облаштованого вдома. Почати використовувати тренажер Ладас буде зручно, адже для вас його встановить професійний майстер. Така послуга надається у Кривому Розі, Харкові, Запоріжжі. Оформити замовлення на обрану модель спортивного обладнання ви можете просто зараз, і вже через кілька днів стінка буде у вас.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!