Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Як обирати дитячі спортивні знаряддя?


Відповідальні батьки завжди турбуються про здоров'я та розвиток своїх дітей, тому з наймолодшого віку намагаються створити умови для виконання фізичних вправ та корисних тренувань. Одним з найпростіших шляхів досягнення цієї мети стане облаштування спортивного куточка вдома, щоб малюк міг виконувати фізичні навантаження у будь-який зручний час без прив'язки до графіка роботи спортивної секції або денного розкладу батьків.
Якщо батьки вирішили встановити вдома тренувальне обладнання для дітей, їм необхідно уважно та ретельно обирати його. По-перше, доведеться визначитися з певною моделлю спортивного обладнання. Це може бути повноцінний спортивно-ігровий комплекс або просто гімнастична драбина, доповнена лиш турніком. Залежатиме вибір від багатьох факторів:
·         бюджет батьків;
·         наявність вільного місця вдома;
·         інтереси малюка та ін.
Крім того, додаткові дитячі спортивні знаряддя допоможуть зробити тренування більш веселими та різноманітними. Як допоміжне знаряддя, можна використовувати скакалку, гімнастичний обруч, баскетбольне кільце, боксерську грушу та ін. Більшість з таких предметів можна придбати разом зі шведською стінкою від виробника Ладас.
Компанія виготовляє різноманітне спортивне знаряддя, яке допоможе зробити цікавими для дитини тренування. У комплектацію більшості моделей спортивного обладнання для дітей включене навісне спорядження: гімнастичні кільця, канат, мотузкова драбина. Доповнити цей набір за бажанням ви можете трапецією та гойдалкою, якщо вважаєте, що малюку сподобається поєднувати спортивні тренування з веселими розвагами та активними іграми.
Виконання вправ на шведській стінці допоможе дитині розвиватися гармонійно. Батькам тільки треба обрати модель. Зверніть увагу на матеріал виготовлення та комплектацію — це основні критерії вибору.

В асортименті виробника Ладас ви знайдете різноманітні моделі тренувального обладнання для дітей або всієї родини. Компанія навіть надасть вам можливість скористатися послугами кваліфікованого майстра для виконання монтажу тренажера, якщо його доставка буде замовлена в одне з великих міст країни: Кривий Ріг, Харків, Одесу та ін. Ви зможете не витрачати власний час на встановлення спортивного обладнання та провести перше тренування з дитиною одразу після завершення монтажу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!