Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

16.09.2017

Лайфхак для спортсменів-початківців: як купить шведську стінку, яка вам підходить?





Починати займатися спортом може бути дуже складно, якщо у вас недостатньо мотивації або досвіду. Щоб тренування мали успіх, необхідно виконувати повноцінний комплекс вправ, який розвиватиме всі м'язи тіла, але не буде надто складним для початківця. Створити такі умови тренувань легко, якщо мати доступ до зручного та функціонального спортивного обладнання. Для цього достатньо купить шведську стінку, яка матиме в комплектації все необхідне для повноцінних тренувань.
Обирати тренажер для початківця необхідно виходячи з оптимального співвідношення функціональності та ціни. Купувати надто дорогий тренажер початківцю не варто, тим більше, що серед асортименту вітчизняного виробника Ладас знайдуться зручні та доступні моделі. Функціональні можливості спортивного обладнання для початківця можуть бути не надто широкими.
Для виконання комплексу вправ на всі м'язи тіла достатньо буде таких функціональних елементів у комплектації тренажера:
·         турнік;
·         бруси;
·         гімнастична лавка.
Така комплектація дозволить підтягуватись, віджиматися та виконувати вправи на прес в зручних положеннях та досить ефективно. Щоб ці вправи були продуктивними, а під час їх виконання не перенавантажувались суглоби рук, для зручності вату на кожному функціональному елементі передбачені ручки ергономічної форми. Завдяки ним можна легко втримуватися на знарядді, а також змінювати хват і положення при виконанні вправ, щоб розподіляти навантаження різними способами.
В більш складних варіантах комплектації шведська стінка може мати в комплектації підставку під штангу та інше додаткове спортивне обладнання. Компанія Ладас пропонує придбати до шведської стінки: еспандер, боксерський мішок, спортивний мат — для безпечності тренувань.

Тобто в асортименті виробника є все необхідне для виконання різноманітних вправ, а ще для того, щоб зробити кожне своє тренування цікавим та несхожим одне на одне. Просто зараз ви можете замовити спортивний тренажер, щоб почати вести активний спосіб життя та тренуватися в зручних домашніх умовах. Якщо доставка тренажера буде виконана в одне з великих міст країни, то ви додатково зможете скористатися послугами встановлення обладнання кваліфікованим майстром. Це збереже ваш час та зусилля, а ще ви зможете бути впевненими в тому, встановлений тренажер надійно та безпечно.

2 комментария:

  1. Хотите делать приседания с помощью шведской стенки? Закажите шведскую стенку от ТМ «Ладас» и делайте на здоровье! ТМ «Ладас» - известный отечественный производитель спортивного оборудования. Наши шведские стенки отличаются разнообразием комплектации, высоким качеством и привлекательным стильным дизайном. Они надёжны и безопасны при эксплуатации, что подтверждается соответствующими сертификатами. Спортивное оборудование ТМ «Ладас» служит долго и надёжно. Его можно собрать самостоятельно с помощью инструкции, которая входит в комплект поставки. Если вы заказываете шведскую стенку ТМ «Ладас» в Запорожье, для вас доступна услуга по адресной доставке прямо в квартиру с последующей сборкой и установкой нашими опытными специалистами. Все работы будут выполнены быстро, в удобное для вас время и с гарантией качества.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «проект спортивне знаряддя»? ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі різноманітне спортивне обладнання для дорослих та дітей. Ми також маємо універсальні моделі для всієї родини. Наші шведські стінки виготовлені з високоякісного металу, а тому надійні і безпечні при експлуатації. А ще вони красиві, практичні і не дуже дорогі. Стильний сучасний дизайн наших шведських стінок дозволяє легко вписати їх в будь-який інтер'єр, а яскрава, життєрадісна колірна гамма прикрасить дитячу кімнату. Комплектація наших шведських стінок дуже різноманітна. Подивитесь на фото, вам неодмінно сподобається. Як купити шведську стінку від ТМ «Ладас»? Замовте її у нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Львові, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!