Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

Розпродаж: зручні шведські стінки для дорослих за кращими цінами






Облаштувати домашній спортивний куточок буде просто та вигідно, якщо ви оберете для себе функціональний, надійний та недорогий тренажер. Всі ці якості мають шведські стінки від Ладас, тому вони набувають максимальної популярності. Асортимент виробника дозволяє обрати тренажер для будь-яких цілей. Займатися на певних моделях спортивного обладнання Ладас можуть дорослі, діти, люди, яким необхідна особлива лікувальна фізкультура. А деякі моделі поєднують дуже багато функцій та дозволяють тренуватися всім членам сім'ї.
Особлива категорія спортивних тренажерів від Ладас — шведські стінки для дорослих. До цієї групи відноситься кілька зручних та функціональних тренажерів, які відрізняються комплектацією, дизайном, основними можливостями.
Ви зможете обрати для себе спортивне обладнання, яке відмінно підійде саме для вас. Для цього зверніть увагу на основні параметри:
1.      Максимальні навантаження. Стандартні шведські стінки в асортименті Ладас витримують спортсменів з масою тіла до 120 кг, але якщо вам необхідний більш надійний тренажер, то можна обрати модель Атлант. Ця стінка витримує навантаження до 150 кг.
2.      Функціональні можливості. Вони залежать від комплектації, тому на неї необхідно звернути увагу обов'язково. Обирати комплектацію необхідно, залежно від того, які вправи ви плануєте виконувати. На тренажері з максимальною комплектацією модна виконувати вправи майже на всі м'язи тіла.
3.      Дизайн. Якщо ви встановлюватимете тренажер вдома, то він має вписуватись у загальний інтер'єр. Шведські стінки досить компактні, тому під них не треба відводити окреме приміщення. Але з облаштуванням кімнати тренажер буде гармонійним лише в тому випадку, якщо ви оберете відповідну за дизайном модель.
4.      Матеріали виготовлення. Дорослі шведські стінки від Ладас виготовляються з міцного металу. Але додаткові елементи можуть бути зроблені з різних матеріалів у різних моделях.

Щоб використовувати обрану шведську стінку для дорослих ви змогли почати одразу після її доставки, Ладас пропонує послуги встановлення професійним майстром. Це також дозволить вам зекономити власний час та не докладати ніяких зусиль для встановлення тренажера. Послуга доступна у великих містах країни: Львові, Одесі, Харкові, Кривому Розі та інших. Дізнатися повний список можна на сайті компанії Ладас або телефоном у консультантів.

3 комментария:

  1. Вам потрібно «купити шведську стінку Дніпропетровськ»? Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, сучасний стильний дизайн і помірні ціни. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви робите замовлення в Дніпропетровську, для вас доступна послуга по адресній доставці до квартири з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі турніки, бруси та шведські стінки з кріпленням до стіни та з кріпленням «підлога-стеля» для дорослих та малюків. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» відрізняється високою якістю, великою різноманітністю моделей і сучасним стильним дизайном. Воно зручне і практичне. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами якості.

    ОтветитьУдалить
  2. Бажаєте купити шведську стінку з зйомним турніком для всієї родини? У нашому інтернет-магазині можна замовити шведську стінку з зйомник турніком та іншим навісним обладнанням на любий смак. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» відрізняється прекрасною якістю, великою різноманітністю моделей і сучасним стильним дизайном. Воно зручне і практичне. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами якості. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати його в будь-який інтер'єр. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Херсоні, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо ви хочете «купити шведську стінку Ладас», зверніться до нашого інтернет-магазину та замовте спортивний комплекс на основі шведської стінки з турніком, брусами, лавою для преса та іншим навісним обладнанням. Універсальний спортивний комплекс для всієї родини допоможе вам підтримувати себе у гарній фізичній формі незалежно від пори року та погоди за вікном. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір спортивного обладнання з високоякісного металу. Замовляйте шведські стінки, турніки і бруси зараз і тільки зараз! Як отримати доставку безкоштовно? Звертайтеся до оператора під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Запоріжжі, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!