Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.09.2017

Розпродаж дозволить купити стінку Атлант вигідно

Торговельна марка спортивного обладнання від вітчизняного виробника — Ладас — пропонує своїм покупцям широкий вибір спортивних стінок для будь-яких цілей. Унікальність асортименту виробника в тому, що обрати відповідне собі спортивне обладнання можуть різні категорії спортсменів. Всі тренажери мають функціональну комплектацію та включають необхідне обладнання для виконання вправ тими спортсменами, для яких призначена певна модель.
У кожній шведській стінці є турнік, щоб можна було виконувати вправи не тільки на гімнастичній драбині, а ще й доповнювати їх корисними підтягуваннями. У дитячих тренажерах обов'язково є набір навісного обладнання. На канаті, мотузковій драбині та кільцях можна буде виконувати елементи гімнастики. Це дозволить дитині зміцнювати м'язи, розвивати гнучкість та спритність.
Для дорослих в комплектації тренажерів входять функціональні елементи, які дозволяють виконувати вправи майже на всі м'язи тіла. Тренуватися навіть на професійному рівні дозволяє спеціально розроблена для цього модель тренажера від Ладас — стінка Атлант. Цей тренажер виготовляється з труби підвищеної міцності. Додаткові матеріал, які використовуються для створення допоміжних елементів конструкції, також досить міцні та тривалий час не втрачають свого привабливого вигляду.
Купити стінку Атлант можна не тільки для особистого використання, а й для встановлення у тренажерній залі. Також модель тренажера відмінно підійде для тренувань професійних спортсменів. І все завдяки високій надійності та максимально повній комплектації спортивного обладнання.
Зважаючи на свої відмінні характеристики, коштує стінка небагато. До того ж виробник регулярно проводить акції та розпродажі, щоб покупці могли скористатися вигідними умовами придбання спортивного обладнання. Для максимального комфорту замовників додатково Ладас надає послугу встановлення кваліфікованим майстром. Скористатися цією пропозицією можуть покупці з великих міст країни: Львова, Запоріжжя, Харкова та ін.

Тренування на шведській стінці Атлант дозволять вам швидко розвинути мускулатуру, покращити статуру, збільшити масу м'язів та витривалість організму. Але для отримання такого комплексного результату необхідно правильно підібрати комплекс вправ та розпланувати графік тренувань. Почати покращувати свій фізичний стан ви можете просто зараз, і першим кроком для цього стане придбання шведської стінки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!