Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

акції на спорт товари





Шукаєте «акції на спорт товари»? Ви знайдете їх у інтернет-магазині ТМ «Ладас» - відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання . «Ладас» завжди радий вітати вас на своєму сайті, але замовити шведську стінку можна і тут, в нашому інтернет-магазині. У нас є турніки, бруси і шведські стінки на будь-який смак. Всі їх поєднує відмінна якість, різноманітна комплектація, привабливий стильний дизайн і наявність всіх необхідних сертифікатів, які підтверджують надійність і безпеку при експлуатації. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Кривому Розі, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!

3 комментария:

  1. Якщо вам потрібна «шведська стінка Борей», замовте її у нашому інтернет-магазині. Купуючи в інтернет-магазині виробника, ви заощаджуєте гроші. ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, який випускає широкий асортимент шведських стінок, у тому числі шведську стінку «Борей». В наявності є моделі для дорослих, моделі для дітей і лімітована колекція універсальних моделей для всієї родини. Відмінна якість нашого спортивного обладнання підтверджується відповідними сертифікатами. Привабливий стильний дизайн радує око. Різноманітна комплектація дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Запоріжжі, для вас доступна послуга з її адресної доставки з подальшою збіркою та установкою.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «шведська стінка від виробника Україна»? Лайфхак: замовте її в нашому інтернет-магазині! ТМ «Ладас», відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вашій увазі широкий вибір шведських стінок для дорослих і дітей, а також універсальних моделей для всієї родини. Переваги шведських стінок від ТМ «Ладас» очевидні. Відмінна якість, надійність і безпечність при експлуатації наших шведських стінок підтверджується відповідними сертифікатами. Різноманітна комплектація – це ще один плюс. У цьому легко переконатися, ознайомившись з моделями, що представлені на фото. Додаткове навісне обладнання перетворює звичайну шведську стінку на цілий спортивний комплекс, на якому можна опрацьовувати практично всі групи м'язів. Завдяки стильному сучасному дизайну наші шведські стінки легко вписуються в будь-який інтер'єр.

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо вас цікавить «шведська стінка дитяча придбати в Харкові», ви можете зробити це у нашому інтернет-магазині. Ми продаємо шведські стінки від ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Наші шведські стінки відрізняються різноманітністю комплектації, високою якістю й привабливим стильним дизайном. Вони дуже безпечні при експлуатації, що підтверджується відповідними сертифікатами. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» служить довго і надійно. Його можна зібрати самостійно з допомогою інструкції, яка входить в комплект поставки. У деяких містах України доступна послуга з адресної доставки спортивного обладнання ТМ «Ладас» прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!