Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

виробники шведських стінок



Шукаєте «виробники шведських стінок»? Ви вже знайшли ТМ «Ладас» – відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання. Зробіть замовлення в нашому інтернет-магазині, і ми надішлемо вам шведську стінку в найкоротші терміни! Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір спортивних комплексів на основі шведської стінки для дорослих та дітей і не тільки. Наші шведські стінки, турніки і бруси – це різноманітна комплектація, відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів і привабливий стильний дизайн, який легко впишеться в інтер'єр вашої оселі. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Одесі, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!

3 комментария:

  1. Якщо ви хочете привчити дітей займатися спортом, шведська драбина від ТМ «Ладас» надасть вам неоціненну допомогу. Ознайомтеся з широким вибором дитячих моделей в нашому інтернет-магазині, і ви будете приємно здивовані. Оформіть замовлення зараз і тільки зараз, і ми доставимо його вам у будь-який населений пункт України дуже швидко. Дитячі шведські стінки ТМ «Ладас» - це відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів, різноманітна комплектація і привабливий життєрадісний дизайн, який прекрасно впишеться в інтер'єр дитячої кімнати. Шведська стінка – дуже вдалий подарунок для дитини будь-якого віку! Не треба розповідати дітям про користь від занять спортом, треба створити умови для таких занять.

    ОтветитьУдалить
  2. Хочете знати, що таке «шведська стенка чемпіон акція»? Замовте в нашому інтернет-магазині шведську стінку «Чемпіон» від ТМ «Ладас» та отримайте спортивний мат у подарунок! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі дуже великий вибір спортивного обладнання для дорослих та дітей, а також універсальні моделі шведських стінок для усієї родини. ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Шведські стінки від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, привабливий стильний дизайн та різноманітна комплектація. Наше спортивне обладнання виробляється з високоякісного металу, але для любителів традиційних дерев'яних шведських стінок в наявності є моделі з дерев'яними перекладинами. Якщо ви замовляєте шведську стінку від ТМ «Ладас» у Києві, для вас доступна послуга з адресної доставки прямо до квартири з подальшою збіркою та установкою нашими висококваліфікованими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  3. Шукаєте «шведська стінка olx»? Годі шукати, замовте шведську стінку від ТМ «Ладас» у нашому інтернет-магазині. ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, який випускає спортивні комплекси на основі шведської стінки і комплектуючі до них. В нас є дуже великий вибір шведських стінок на будь-який смак – для дорослих, для дітей і універсальних на всі випадки життя. Комплектація наших шведських стінок дуже різноманітна, а якість – відмінна. Не треба забувати і про стильний сучасний дизайн, який дозволяє легко вписати наші шведські стінки в будь-який інтер'єр. Замовляйте шведські стінки від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз! Оформляючи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!