Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

Де можна купити турніки?






Де можна купити турніки? У інтернет-магазині спортивного обладнання від ТМ «Ладас»! Купуючи спортивне обладнання безпосередньо у виробника, ви економите свої гроші. Наші турніки виготовлені з високоякісного металу, надійні і безпечні при експлуатації. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко інтегрувати їх в будь-який інтер'єр. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» прослужить вам довгі роки. При замовленні вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання від ТМ «Ладас» у Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими майстрами.

3 комментария:

  1. Якщо вам потрібне «спортивне обладнання для днз шведська стінка», робіть замовлення зараз та тільки зараз в нашому інтернет-магазині! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір моделей для дорослих, для дітей і універсальних моделей для всієї родини. Серед них є прості і зовсім недорогі, а є і наворочені. Хоча наші моделі мають різноманітну комплектацію, у них чимало спільного. По-перше, все спортивне обладнання ТМ «Ладас» - відмінної якості. Його надійність і безпечність підтверджується відповідними сертифікатами. По-друге, стильний сучасний дизайн наших моделей дозволяє легко вписати їх в будь-який інтер'єр. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Кривому Розі, для вас доступна послуга з її адресної доставки і подальшої збірки та установки нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте спортивний дитячий комплекс від виробника? Лайфхак: скористайтеся послугами нашого інтернет-магазину! ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Ми пропонуємо вашій увазі безліч моделей шведських стінок на всі випадки життя: для дорослих, для дітей і універсальних моделей для всієї родини. Шведські стінки ТМ «Ладас» - це відмінна якість, виняткова надійність і безпечність при експлуатації, різноманітна комплектація моделей і стильний привабливий дизайн, який дозволяє легко вписати спортивне обладнання в будь-який інтер'єр. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення! Якщо ви замовляєте шведську стінку в Одесі, для вас доступна послуга з її адресної доставки і подальшої збірки та установки нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо ви шукаєте спортивний комплекс "Рекорд", зверніть увагу на безліч різноманітних моделей спортивних комплексів на основі шведської стінки у нашому інтернет-магазині. Лімітована колекція шведських стінок від ТМ «Ладас» чекає на ваше замовлення. Потрібна доставка безкоштовно? Скажіть про це оператору при оформленні замовлення та заощаджуйте гроші з ТМ «Ладас». Якщо ви робите замовлення у Миколаїві, для вас доступна послуга з адресної доставки та подальшої збірки та установки нашими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, якісно та в зручний для вас час. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» - це відмінна якість, привабливий сучасний дизайн і оптимальна комплектація, яка дозволяє тренувати практично всі групи м'язів!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!