Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

Зараз купити шведську стінку просто та вигідно






Обрати спортивний тренажер для себе може бути не просто, якщо ви бажаєте придбати недороге, але надійне та функціональне обладнання. Звернути увагу варто на шведські стінки від Ладас. Виробник пропонує найвигідніші умови придбання спортивного інвентарю та доступні ціни на всі моделі, тому купити шведську стінку Ладас буде просто та зручно.
Серед переваг придбання спортивних тренажерів від українського виробника наступні:
1.      Широкий вибір моделей. В асортименті Ладас є тренажери різного призначення, комплектації, ціни, виготовлені з різних матеріалів та в різних дизайнах.
2.      Висока якість будь-якого тренажера. За якістю своєї продукції Ладас ретельно слідкує. Все спортивне обладнання відповідає затвердженим вимогам. Доказом цього є нормативні документи — сертифікати відповідності якості та інше. Цю документацію можна запросити у виробника перед придбанням тренажера.
3.      Доступні ціни. Весь асортимент тренажерів від Ладас має мінімальну націнку, завдяки чому покупці можуть зекономити на придбанні власного спортивного обладнання.
4.      Регулярні акції та розпродажі. Ладас постійно готує для своїх клієнтів вигідні пропозиції для максимальної економії на придбанні тренажерів.
5.      Додаткові послуги. Ладас робить все для зручності клієнтів. Одна з популярних додаткових послуг, яка дозволяю зекономити власний час та почати тренуватися на шведській стінці одразу — це встановлення обладнання майстром. Але доступна послуга лише замовникам з великих міст.
Скористатися допомогою професійного майстра можуть покупці Ладас з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та інших великих міст країни. Встановлення виконується одразу після виконання доставки та займає зовсім небагато часу, тому виконати своє перше тренування ви зможете майже одразу після отримання тренажера.

Оформити замовлення на шведську стінку Ладас дуже просто. По-перше, треба визначитися з бажаною моделлю. Якщо зробити вибір складно, то можна звернутися до консультантів компанії, які проконсультують щодо особливостей кожного тренажера. По-друге, необхідно зазначити власні данні для доставки тренажера. Це можна зробити онлайн, якщо замовлення оформлюється через інтернет-магазин, або вказати консультанту по телефону. На сайті компанії зазначаються всі важливі моменти щодо замовлення тренажера та його оплати, тому ви обов'язково зможете знайти необхідну для себе інформацію.

3 комментария:

  1. Шукаєте «купити шведську стінку Львів»? Зробіть це зараз і тільки зараз у нашому інтернет-магазині! Великий розпродаж шведських стінок для дорослих і дітей в нашому інтернет-магазині дає вам прекрасну можливість придбати їх дуже недорого. Шведська стінка у вашої оселі - це найкращий спосіб привчити дитину до регулярних занять спортом. Діти просто не можуть спокійно пройти повз шведських стінок від ТМ «Ладас», їм потрібно обов'язково на них залізти. Як і все спортивне обладнання від ТМ «Ладас», шведські стінки мають дуже добру якість і стильний сучасний дизайн та легко вписуються в інтер'єр. В наявності є всі необхідні сертифікати якості. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Львові, для вас доступна послуга по збірці та установці нашими висококваліфікованими майстрами.

    ОтветитьУдалить
  2. Бажаєте купити шведську стінку недорого? Лайфхак: замовте шведську стінку з навісним обладнанням у нашому інтернет-магазині! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. У продажу є широкий вибір шведських стінок для дорослих і дітей. Ми пропонуємо нашим покупцям і універсальні моделі шведських стінок для всієї родини, а також турніки і бруси окремо. Все наше спортивне обладнання виготовлено з високоякісного металу і має всі необхідні сертифікати, що підтверджують його надійність і безпечність при експлуатації. Якщо ви замовляєте нашу продукцію у Кривому Розі, для вас доступна послуга по збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Хочете купити швейцарську стінку? А може усе ж таки шведську? У цьому разі до ваших послуг наш інтернет-магазин, який пропонує вашій увазі широкий вибір шведських стінок для дітей та дорослих. Ми маємо безліч цікавих моделей, які допоможуть вам та вашим дітям стати сильніше і здоровіше. Шведські стінки від ТМ «Ладас», відомого вітчизняного виробника спортивного обладнання, абсолютно надійні та безпечні при експлуатації. Це підтверджується відповідними сертифікатами. А ще вони мають стильний сучасний дизайн та дуже різноманітну комплектацію, яка здатна задовільнити будь-який смак. У ряді міст країни доступна послуга з адресній доставці прямо до квартири з подальшою збіркою та установкою нашими майстрами.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!