Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

вдома шведська стінка











Потрібна «вдома шведська стінка»? Ми будемо раді вам допомогти. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір турніків, брусів, шведських стінок відмінної якості. Завдяки привабливому стильному дизайну вони відмінно впишуться до вашого інтер'єру. Широкий асортимент спортивного обладнання для дому за розумною ціною від ТМ «Ладас»до ваших послуг! «Ладас» – це відомий вітчизняний виробник  спортивного обладнання. Привабливий стильний дизайн, різноманітна комплектація, наявність всіх необхідних сертифікатів – ось переваги нашої продукції. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання ТМ «Ладас» в Запоріжжі, для вас доступна послуга з його адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

3 комментария:

  1. Потрібна шведська стінка для дітей віком 10 років? Зверніть увагу на широкий вибір спортивного обладнання для дітей від ТМ «Ладас» у нашому інтернет-магазині! Ми пропонуємо вашій увазі величезний асортимент самих різних шведських стінок для дітей від двох років. Різноманітна комплектація, стильний сучасний дизайн і життєрадісна колірна гамма нікого не залишать байдужими. Наше спортивне обладнання виготовлено з високоякісного металу. Воно дуже надійне і безпечне при експлуатації, що підтверджується відповідними сертифікатами. Щоб придбати шведську стінку від ТМ «Ладас», достатньо зробити замовлення в нашому інтернет-магазині. Оформляйте замовлення зараз і тільки зараз! Якщо ви замовляєте наше спортивне обладнання в Харкові, для вас доступна послуга з адресної доставки, збірки та установки нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  2. Шукаєте «шведська стінка для дітей кріплення до стіни»? Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - ось найкращий вибір. Ми пропонуємо вашій увазі величезний вибір різноманітних шведських стінок для дітей з кріпленням до стіни. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» виготовлено з високоякісного металу. Воно зручне і практичне. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами якості. Привабливий сучасний дизайн дозволяє легко вписати його в інтер'єр дитячої кімнати. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання від ТМ «Ладас» в Кривому Розі, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями. У нашому інтернет-магазині ви неодмінно знайдете шведську стінку себе до смаку.

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо вам потрібна шведська стінка для дітей та дорослих, достатньо зробити замовлення у нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо вашій увазі широкий вибір спортивних комплексів на основі шведської стінки для дітей, для дорослих та для всієї родини. Наші універсальні моделі для всієї родини компактні та зручні. Вони не залишать байдужою ні детей, ні дорослих. Усе спортивне обладнання від ТМ «Ладас» виготовляється з високоякісного металу і відповідає найвищим стандартам надійності і безпеки. Воно чудово вписується в будь-який інтер'єр завдяки стильному елегантному дизайну. Як отримати доставку безкоштовно? Запитайте про це оператора при оформленні замовлення. Замовляйте наші шведські стінки зараз і тільки зараз!

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!