Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

турнік, драбина, ціна











Базова комплектація шведської стінки — це турнік, драбина, ціна тренажера в такому випадку буде найдоступнішою. Виконувати простий комплекс вправ виключно для створення мінімального необхідного фізичного навантаження на такій стінці можна буде. Але комплексні тренування на всі групи м'язів на такому обладнання проводити буде складно. Обираючи тренажер для себе, звертайте увагу на його комплектацію, адже функціональні можливості спортивного обладнання, ефективність та різноманітність ваших тренувань на ньому цілком залежатимуть від цієї характеристики. Серед тренажерів виробництва Ладас можна обрати недорогі моделі з досить широкими можливостями.

3 комментария:

  1. Бажаєте «купить швецьку стінку.comдешево»? Тоді завітайте до нашого інтернет-магазину! ТМ «Ладас» - відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вам багатий вибір шведських стінок дуже дешево! У нас є моделі для дорослих, для дітей та униіерсальні для всієї родини. Хоча наші шведські стінки дуже різноманітні, всі вони мають багато спільного. Всі вони відрізняються високою якістю. Їх надійність та безаечність підтверджується відповідними сертифікатами. Стильний сучасний дизайн наших моделей дозволяє легко вписати їх в будь-який інтер'єр. Робіть замовлення зараз і тільки зараз! Якщо ви замовляєте з Харкова, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  2. Якщо ви зайшли сюди за запитом «куплю дитячий набір до швецькоі стінки», ТМ «Ладас» завжди радий вам допомогти! Замовте дитяче навісне обладнання до шведської стінки зараз та тільки зараз у нашому інтернет-магазині. Гойдалка, мотузкова драбинка, гімнастичні кільця, канат – ось що ми пропонуємо для самих маленьких спортсменів. ТМ «Ладас» - це відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання. Відмінна якість підтверджується всіма необхідними сертифікатами. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати нашу шведську стінку в інтер'єр вашої дитячої кімнати. Робіть замовлення зараз і тільки зараз! Якщо ви замовляєте шведську стінку в Одесі, для вас доступна послуга з її збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Якщо ви зайшли сюди за запитом «куплю дитячий набір на швецьку стінку», замовте його зараз і тільки зараз у нашому інтернет-магазині! ТМ «Ладас, відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання, пропонує вашій увазі дитяче навісне обладнання для шведської стінки, а також спортивні комплекси на основі шведської стінки для дорослих, для дітей та універсальні моделі для всієї родини. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє вибрати саме те, що вам потрібно! Відмінна якість підтверджується відповідними сертифікатами. Стильний і життєрадісний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку від ТМ «Ладас» в інтер'єр вашої оселі. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Кривому Розі, для вас доступна послуга з її адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими досвідченими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!