Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

гімнастична стінка





Потрібна гімнастична стінка? Замовте гімнастичну стінку від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз, у нашому інтернет-магазині спортивного обладнання! У нас ви знайдете багато різноманітних моделей для дорослих, для дітей і для всієї родини. Наші шведські стінки славляться своєю якістю. Додаткове навісне обладнання перетворює їх на цілі спортивні комплекси, за допомогою яких можна підтримувати відмінну спортивну форму, не виходячи з дому. Стильний сучасний дизайн наших шведських стінок радує око. Оформляючи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно, це заощадить ваші гроші. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання ТМ «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями.

3 комментария:

  1. Шукаєте спортивні шведські стінки? ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі великий вибір самих різних шведських стінок для дітей та для дорослих, а також універсальні моделі для всієї родини. Різноманітна комплектація, стильний сучасний дизайн і приваблива колірна гамма нікого не залишать байдужими. Усе наше спортивне обладнання виготовлено з високоякісного металу. Воно надійно і безпечно при експлуатації. Як придбати спортивні шведські стінки від ТМ «Ладас»? Просто зробіть замовлення в нашому інтернет-магазині! Оформляйте замовлення зараз і тільки зараз – великий літній розпродаж саме почався! Якщо ви замовляєте наше спортивне обладнання в Харкові, для вас доступна послуга по адресній доставці, збірці і установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  2. Потрібна стінка шведська? Тоді вам треба завітати до нашого інтернет-магазину. Шведські стінки від ТМ «Ладас» для дітей та дорослих славляться своєю якістю. Вони виготовлені з високоякісного металу, і тому надійні і безпечні при експлуатації. А ще вони красиві, практичні і недорогі. Стильний сучасний дизайн та приваблива колірна гамма наших шведських стінок дозволяють легко вписати їх в будь-який інтер'єр. Комплектація настільки різноманітна, що може задовольнити будь-який смак. Як купити шведську стінку від ТМ «Ладас»? Замовте її у нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Одесі, для вас доступна послуга по її адресній доставці, збірці та установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Шукаєте «стінки в зал Львів»? Зверніть увагу на спортивний комплекс «Атлант» від ТМ «Ладас»! Атлант» - це спортивний комплекс на основі шведської стінки для тренування м'язів спини і всього тіла, який виготовляється з труби підвищеної міцності і фіксується прямо на підлогу. Основою конструкції служить гімнастична драбина зі збільшеною кількістю перекладин. Їх дев'ять замість звичайних восьми, що дає можливість встановлювати додаткове навісне обладнання на зручному рівні. У комплектацію входять турнік, бруси і лава для преса. Унікальна конструкція дозволяє тренуватися в різних положеннях. Тренажер виробляється в кількох варіантах кольору: білий, чорний, сірий, синій та коричневий. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Львові, для вас доступна послуга по її адресній доставці, збірці та установці нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!