Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

Ігрова стінка Тарзан


Ігрова стінка Тарзан — це зручне та доступне спортивне обладнання для дитячих тренувань. На цій моделі шведської стінки можна буде виконувати вправи в ігровій формі. Завдяки цьому дитина завжди радітиме тренуванню, а не буде вважати його нудним заняттям. Навіть у невеликій дитячій можна буде знайти місце для встановлення шведської стінки, адже модель Тарзан компактна та проста. Її дизайн та функціональність розроблені з урахування потреб маленьких спортсменів. Про безпечність дитини під час тренування на такому обладнанні батькам не доведеться турбуватися, адже все обладнання від Ладас надійне та витривале.

3 комментария:

  1. Шукаєте «Ладас інтернет магазин»? Тоді робіть замовлення, бо це ми і є! Наш інтернет-магазин пропонує вашій увазі широкий асортимент спортивного обладнання для дітей та дорослих від виробника ТМ «Ладас». Наші шведські стінки, турніки та бруси – це відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів і стильний сучасний дизайн, який легко впишеться до вашого інтер'єру. А ще наші шведські стінки – це відмінний подарунок на день народження і не тільки. Роблячи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви замовляєте шведську стінку ТМ «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга по адресній доставці прямо в квартиру з подальшим складанням та встановленням нашими висококваліфікованими фахівцями. Всі роботи будуть виконані швидко, у зручний для вас час і з гарантією якості!

    ОтветитьУдалить
  2. Спортивна стінка в дитячу кімнату – дуже гарна ідея! Де ж її придбати? Скористуйтеся послугами нашого інтернет-магазину. ТМ «Ладас» - е відомий вітчизняний виробник спортивного обладнання для дітей та дорослих. Ми пропонуємо вашій увазі спортивне обладнання з високоякісного металу. Дитячі моделі наших шведських стінок мають різноманітну комплектацію, стильний дизайн і життєрадісну колірну гаму, яка підвищує настрій дітям і дорослим. Замовляйте дитячу шведську стінку від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз! Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку у Дніпропетровську, для вас доступна послуга з її адресної доставки та подальшої збірки та установки нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Потрібна спортивна шведська стінка в будинок? Замовте її зараз та тільки зараз у нашому інтернет-магазині! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі гарні та якісні моделі шведських стінок для дітей та дорослих. Додаткове навісне обладнання у наших шведських стінок дуже різноманітне – це турніки, бруси, лава для пресу, боксерська груша, а для дітей - мотузяна драбинка, канат, гімнастичні кільця, гойдалка та ін. Шведські стінки від ТМ «Ладас» - це справжні спортивні комплекси, незамінні для гармонійного розвитку вашої дитини та дуже корисні для вас самих. Замовляйте спортивний комплекс від ТМ «Ладас» зараз і тільки зараз! Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператора під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте спортивне обладнання від ТМ «Ладас» в Харкові, для вас доступна послуга з його адресної доставки та подальшої збірки та установки нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!