Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

07.05.2017

шведська стінка Чемпіон, відгуки

Найкращим вибором тренажера для всієї родини стане шведська стінка Чемпіон, відгуки покупців цієї моделі завжди позитивні, що підтверджує найкраще поєднання якості, функціональності та ціни на тренажер. Тренування на такому обладнанні зможуть проводити люди будь-якого віку. У великій родині таке вкладення окупиться миттєво, адже оплачувати для кожного спортивну секцію або абонемент у спортивну залу не доведеться. Ви можете скористатися вигідними пропозиціями на Чемпіон від Ладас, адже виробник регулярно проводить акції та дарить корисні спортивні подарунки своїм клієнтам.

3 комментария:

  1. Бажаєте «купити швецку стенкуку»? Велика колекція шведських стінок від ТМ «Ладас» - до ваших послуг! Ми маємо для вас моделі для дорослих, моделі для дітей та універсальні моделі для всієї родини. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» відоме своїм широким асортиментом, відмінною якістю і стильним сучасним дизайном. Оформлюючи замовлення, вибирайте спосіб доставки безкоштовно. Якщо ви робите замовлення в Одесі, для вас доступна послуга по адресній доставці спортивного обладнання прямо в квартиру з наступною збіркою та установкою нашими досвідченими майстрами. Наше спортивне обладнання має усі необхідні сертифікати якості, що підтверджують його високу надійність і надзвичайну безпечність.

    ОтветитьУдалить
  2. Бажаєте «купить спортивную шведську стінку»? Замовте її зараз і тільки зараз у нашому інтернет-магазині! ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі шведські стінки на будь-який смак. Ми маємо моделі для дорослих, для дітей і для всієї родини. Спортивне обладнання ТМ «Ладас» виробляється з високоякісного металу і славиться своєю якістю. Його надійність і безпечність при експлуатації підтверджується відповідними сертифікатами. Ще одна перевага – стильний сучасний дизайн, завдяки якому наші шведські стінки відмінно вписуються в будь-який інтер'єр. Ми надішлемо вам шведську стінку у будь-який населений пункт України. При оформленні замовлення вибирайте спосіб доставки безкоштовно.

    ОтветитьУдалить
  3. Як можна «купить харошую швецкую драбину»? Замовте її у нашому інтернет-магазині! Тут ви можете ознайомитися з широким вибором моделей для дорослих та малюків. Оформіть замовлення зараз і тільки зараз, і ми доставимо його вам у будь-який населений пункт України дуже швидко. Спортивні комплекси на основі шведські стінки від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, наявність всіх необхідних сертифікатів, різноманітна комплектація і стильний сучасний дизайн, який легко вписується до будь-якого інтер’єру. Шведська стінка – дуже вдалий подарунок для дитини і не тільки! У ряді міст країни доступна послуга з адресної доставки шведської стінки з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!