Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

19.03.2017

Про кріплення у комплектації шведських стінок.

Деякі покупці на «Розетці» відзначають відсутність у комплекті шведських стінок ТМ «Ладас» дюбелів, болтів і анкерів. Що ми можемо сказати з цього приводу? Те, що їх там дійсно немає. 


До шведській стінці додається інструкція, в якій перераховані всі комплектуючі деталі. Так от, дюбелі, болти і анкера там НЕ перераховані. Вони НЕ входять в комплект поставки, ви не платите за них. Чому? Тому що спосіб кріплення залежить від стіни. Якщо у вас стіна, наприклад, гіпсокартонна, то вам взагалі підійдуть виключно моделі з кріпленням «підлога – стеля». 

Ми не вкладаємо в кожну упаковку всі можливі варіанти кріплень, тому що непотрібне ви потім просто викинете, а ми будемо змушені включити в ціну шведської стінки вартість всіх цих кріплень. Краще купіть самі саме те, що потрібно в вашому випадку. Що робити, якщо ви не фахівець у цих питаннях і боїтеся помилитися? В такому випадку краще звернутися до досвідченого фахывця. 

ТМ «Ладас» пропонує послуги по зборці та установці шведських стінок в ряді міст України. Замовити цю послугу можна у нашого оператора одночасно з оформленням замовлення. Досвідчений майстер вирішить на місці, яке вам потрібно кріплення, і виконає всі роботи швидко, якісно та в зручний для вас час. Якщо ви скористаєтеся цією послугою, ви заощадите свій час і сили.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!