Акция!


Акция! Пришлите фото-отчёт (10 фото, в том числе хотя бы 1 селфи) о шведской стенке "Ладас", установленной в Вашем доме и получите кэшбэк 3-5% (зависит от качества и художественной ценности фото)!

Вот как занимаются на туринике-бусьях в Евросоюзе!

09.12.2017

Модели 2017 года.

 Профессиональная система эспандеров "Кросс-тренер" 6800 грн














Тёплая деревянная шведская стенка "Fitness Wood" 2400грн




Спорткомплекс "Торнадо" с боксёрской грушей  2550 грн

















Спорткомплекс "Офис-тренер" для тимбилдинга 2400 грн









4 комментария:

  1. Цікавить «шведська стінка для всієї сім'ї ціна» У цьому випадку зверніть увагу на асортимент нашого інтернет-магазину. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір шведських стінок для всієї сім'ї. Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, надійність та безпечність при експлуатації, стильний сучасний дизайн і помірні ціни. Різноманітна комплектація наших шведських стінок дозволяє задовольнити найвимогливіший смак. Як придбати шведську стінку для всієї сім'ї від ТМ «Ладас»? Лайфхак: робіть замовлення в нашому інтернет-магазині зараз і тільки зараз! Зручна і практична шведська стінка готова стати вашою. А якщо ви візьмете участь в одній з наших акцій, можете отримати спортивний мат у подарунок.

    ОтветитьУдалить
  2. Вас цікавить шведська стінка для дитини? ТМ «Ладас» вам допоможе! Ми пропонуємо вашій увазі моделі для дорослих, для дітей, а також універсальні моделі для всієї родини. Якісні, зручні та стильні шведські стінки від ТМ «Ладас» виготовлені з високоякісного металу. Вони практичні та безпечні при експлуатації, що підтверджується відповідними сертифікатами. Стильний сучасний дизайн дозволяє легко вписати шведську стінку від ТМ «Ладас» в інтер'єр вашої оселі. Різноманітна комплектація дозволяє вибрати саме те, що вам потрібно. Навісне обладнання для шведської стінки можна також придбати додатково. Якщо ви замовляєте шведську стінку «Ладас» в Києві, для вас доступна послуга з адресної доставки, збірки та установки нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  3. Потрібна шведська стінка для дорослих? Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині та купуйте шведську стінку зараз і тільки зараз! Спортивне обладнання від ТМ «Ладас» - це відмінна якість, сучасний стильний дизайн і помірні ціни. Хочете доставку безкоштовно? Скажіть про це оператору під час оформлення замовлення. Зверніть увагу на спортивний куточок на основі шведської стінки «Атлант» від ТМ «Ладас». Ця модель виготовлена з особливо міцної металевої труби, ось чому вона відрізняється особливою міцністю і надійністю і може використовуватися для тренувань спортсменів вагою до 150 кг. Якщо ви робите замовлення в Одесі, для вас доступна послуга по адресній доставці до квартири з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить
  4. Цікавить шведська стінка для дорослих і малих зі штангою? Звертайтесь до нашого інтернет-магазину та придбайте універсальну модель для усієї родини на основі шведської стінки від ТМ «Ладас». Штанга не входить до комплектації наших шведських стінок, але її можна замовити у нас окремо. Особистий приклад – найкращий спосіб привчити дитину до спорту. ТМ «Ладас» пропонує вашій увазі широкий вибір спортивного обладнання з високоякісного металу. Замовляйте шведські стінки, турніки і бруси зараз і тільки зараз! Як отримати доставку безкоштовно? Звертайтеся до оператора під час оформлення замовлення. Якщо ви замовляєте шведську стінку в Запоріжжі, для вас доступна послуга з адресної доставки з подальшою збіркою та установкою нашими фахівцями.

    ОтветитьУдалить

Избранное сообщение

Даже у Штирлица была шведская стенка!